原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
好想顏射佢哋

《飛天小女警》 = 亞視卡通
《飛天小女警Z 》 = 【翡翠卡通】
諗多左
邊係陣間 係已經
強po lm
佢哋被刻薄被無視被差別待遇仲差啲出唔到道
係灰姑娘唔係公主

係X見到有人放23年1月既article

求你公開原件,多d花生
閔姐前排其實係咪收到風 知自己大把野好快比人爆
所以先下手為強 開記者會
冇果個記者會 今日風向應該去唔到一半半
係佢會一面倒俾人屌爆
做人太大貪 報應黎

韓網都推爆左
得啦
班bunnies實係話睇唔到/咁啱啫 唔係抄
係係係
你地nj就唔係抄 人地就咩都抄
而家你抄人就得 人地抄你就唔得
你地玩晒啦 咩都係你地話事
除咗貪,仲有班fans乞人憎
唔幫閔大媽就被標籤「HYBE騎」,大陸fans就鬧人「方妻」
好多人只係旁觀講兩句公道話
無啦啦多隻豬做老公
閔老母記者會後拖左幾多次其他隊出黎
成日新聞都報佢地宇宙起源隊比人抄
班腦死fans又9秒9轉過黎咬人無限loop繼而賣慘
咁迴力標係大少少架啦
係wo,仲要啲成員都係女
army/earnot/hybe騎,自己認領
點解bunnies同三大fans可以明目張膽盲撐閔大媽
但持相反意見就唔可以有粉籍?
有咩團就有咩fans由上到下都以為自己好撚勁 咩都係原創 呢個團由制作人到團員到fans 都有種迷之自信慘得過bts 新牛(假)出道後日日拉住佢地個名去r fans紅左就想一腳踢開人 仲想話bts注水咁有骨氣就咪拿人地個名去r撈
咁你睇老閪定妹豬先 你講呀
你幾時講埋人地有眼耳口鼻 無恥則無敵 好似你咁既兔粉咁樣去諗野真係永遠立於不敗之地
睇黎X個邊都熱鬧
返到屋企先上X食花生
分分鐘係bunnies口中最仆街嘅HYBE幫手掩口
自己做過咩心知肚明
拿拿臨開個記者會搶headline 鞏固基本盤
佢係成功嘅,啲bunnies 到今日仲撐佢同信佢講吓笑啫
玩media play 閔媽的確有一手
肥佬學吓嘢啦
今次冇hybe幫手壓
班bunnies同閔老母鬧illit個時又唔見你咁講
Illit都係抄牛仔褲全部成員都係女
淨係你地個狗竇已經大把唔理性la,話人地想新牛收皮,其實大把人想房閔兩邊一齊仆街同食花生,但見到d人淨係搬對閔有利既又雙重標準先出黎屌
其實我都可憐5 個𡃁妹
但大量bunnies 走去攻擊同追殺另外兩團所有團員
都莫講允真仲要係Hanni 嘅好朋友
人哋都係唔關事
事情發生到今日咁都只能夠講係回力鏢係報應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞