原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
田小娟之前先俾人發現佢抄人嘢道歉喎
唔該唔好講到佢咁清白喇
田小娟都係個小偷嚟左抄右抄
明白
le唔識串惡毒家姐呢個名真係幾冤枉
連出道投資又係佢地最少
黎下幾日後有冇逆襲先
房肥佬不如谷Bubble gum算啦
但今次買完咁多playlist
streaming數據都唔好
呢個都係streaming app 既玩法
無計
合法
成日有人話有實力唔駛咁做
但公司絕對有責任幫啲團做下promo
呢啲錢我覺得係必要

真係唔好聽既我 loop到都會飛左佢
都要真係隻歌唔差先得
同埋最近illit 老實講手指舞個part 先係真病毒式傳播
個個都cover @ IG TT

專心回歸
舊年3首過3M今次得個1首上榜仲要得1.6M
啲bunnies仲咁得閒係到引戰
依家係你班女冇Hybe唔得 唔係Hybe無咗班女就執笠
How sweet 其實睇埋隻舞係正過bubble gum
nj啲歌全部都勁重auto tune
5個把聲都tune到一樣冇晒特色
最好笑係之前睇佢哋唱嗰首劇ost youtube啲評論吹到佢哋係咩queen of ost
tune到嗰個把聲一樣咁冇特色都唔知點做queen
台狗不嬲以弱智見稱㗎喎
你有冇同台灣人共事過
好撚辛苦的
Er... queen 就吹大咗
其實我第一次聽佢哋啲歌
分唔到邊個打邊個
後尾分到嘅... 叫做...
100%
Can agger more
台狗應該被統一
其實唔知點解有啲人追到閔老母係神咁
真係唔知佢地係追緊NJ定閔老母…
特別係threads啲弱智台狗
成日話呀得閔老母先做到呢樣野
係咪當哂成個團隊啲人死左
得閔老母做野

同埋都係個句
好多野都真係參考
但用返閔氏標準係就係抄

呢個post統一返用閔氏標準唔該
如果唔係就係對老母不敬
台狗不嬲以弱智見稱㗎喎
你有冇同台灣人共事過
好撚辛苦的
100%
Can't agger more
台狗應該被統一
扮唔知
其實我好支持你
不過閪珍情緒勒索同拉人落水
已經唔係一日半日嘅事
正常人見到佢雙標屌唔郁就只有攬炒nj形象

所以繼續推呢個900一正評嘅post
等d義和團bunnies感受下乜叫
what goes around comes around
事實new jeans 係成功過old jeans
而old jeans 依家嘅知名度更係前所未有咁高
人哋大方話合作當win win ,呢啲係叫PR
因為係人都知new jeans 係抄old jeans已經贏哂
唔通開記者會一哭二鬧三上吊咩
「覺得有抄點都會死咬有抄」就可以送返比閔媽媽同bunnies
應該要多謝肥房先啱
當日SEVEN streaming 勁咁多成績爆燈
super shy 喺tth 仲排得前過SEVEN
仲好意思扮灰姑娘
個陣army 都有日屌夜屌Hybe有無攪錯
咁Taylor Swift 都好多playlist 都見到佢嘅,但佢係真紅
買playlist 同賣廣告差唔多
但靠playlist 而streaming 數字靚就唔好扮organic 喺到打飛機
無可否認new jeans 頭幾首歌係幾好聽,但原來都係抄人
我依家成日有聽attention 原曲 Living Backwards,好聽
仆街Hybe 幫防彈都無咁神心,乜都靠army 自發
J-Hope 最新隻碟嘅playlist 簡直寥寥可數
錢就防彈賺但就用哂嚟捧其他隊
星期五0AM ET出歌目的係主攻美國同西方市場
唔知上次係咪第一日就有tth playlist
今次真係唔幫佢買都好
當還閔媽媽一個清白,比世人知道佢工作做得有幾好
班bunnies20碎都唔知有無
唔會識乜叫radio spin/playlisting
會自以爲外國有人聽係organic

用playlisting結果係外國得casual listeners
唔會特登為你買飛入場
KBS Immortal由8萬capacity縮到萬零
見賣唔到飛就直接退出line up

https://forum.allkpop.com/thread/171106-newjeans-ateez-and-psy-failed-to-sell-out-metlife-stadium-so-the-concert-was-dow/
最慘係幫到咁仲要比人屌公司對NJ唔好
灰姑娘
點解你覺得佢地20歲都冇
我覺得好多鍾意睇未成年少女既大叔
又諗返起韓網個單有啲bunnies叫啲大叔為左新牛好,唔好去佢地簽唱會

同其他女團比仲明顯係有買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞