原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
你真係100%閔氏邏輯嚟
哦,呈堂囉,閔熙珍幾時告呀?唔好得個講字
見到食晒回力鏢🪃 就好笑 建議你地出少啲聲低調啲 唔好見人就咬
抄完人好心低調啲,但又要扮原創周圍屌人
最抵死係啲信徒又信哂走去周圍點火頭
燒返落自己啲女到時又扮慘話唔關佢哋事
世界有無咁著數嘅事呀?
可能原作係佢有冇機
兔粉好鐘意強調班女未夠18歲
好處著數班女同老母就拎哂
有咩冬瓜豆腐就要賴人
學班兔粉講 邊有咁著數呀 係公司注水illit illit自己係得益者要食番個舊屎
New jeans咪係抄襲既得益者 佢地係咪18都係得益緊啦
好心班粉咪用年齡同賴人去逃避責任 好肉酸
我就係話嗰個可能係佢本人真身可以相認
除咗年紀
佢哋都好鍾意笑人唱得差,笑人水牛山羊
就算隊入面有1、2 個唔走音都唔係話叫頂班
自己個隊咪又係唱到震下震下,出show 開大大墊音同咪咀
用眼聽歌扮樂評人去批評人
你話你鍾意asepa, nmixx然後笑人唱得差都話丫
等緊班bunnies出黎護主
同埋17 18 大家都成年人正常人都讀緊大學啦
班粉講到佢地好似13-14 無自我思考能力咁
佢地由得班fans+老母咁樣去話其他團依加中回力鏢都係抵死
Again 唔係班女做醜人 但佢地又係事件得益者 唔係話分割就分割到
休閒聽歌派
就係次次講“new”jeans班腦死就拖le唔識串 同uuuu出嚟轉移視線呢個行為。我先追呢個花生追得咁貼
可能未必係佢黎 純粹copy過黎俾大家睇
都建議佢下次利申先
不過佢哋都真係13、14 歲就無點返學
仲係一張白紙咁就由閔老母塑造
身邊啲人日日淨係讚吓佢哋好靚
所以佢哋淨係識照鏡
本身唔站邊都仲可以勉強做受害者
依家做唔到lu
咁愛閔老母,老母比人踢走之後唔知佢哋會唔會好識思考咁罷工呢
講起冇返學就好笑
之前閪珍係訪問話打ador工=平時返學咁學到好多野
聽落好自戀 正係識照鏡望下自己有幾靚女
想知老母走左佢地諗住點樣面對同公司既人 畢竟個個團都比佢地拖左落水咁制
特別係le serrafim同illit
兔狗:別以為叫始祖
晚安大小姐都勁似啦咁,轉咗調嘅magnetic
拍子又似
bae bae bae bae bae bae bae bae bae
time time time time time time time time time
學照鏡
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1716438459.A.640.html

下面韓評

如果照韓評咁講, 即係Illit唔係抄啦? 咁即B社告閔教主係啱啦?
教徒們精神就嚟分裂
希望佢地記住係佢地老母手段黎
為左自己利益將佢地放嚮hybe對立面
千祈唔好賣慘問人點解變落難公主
好勇敢
我諗公海會有
都學到好多嘢
學到點扮慘、反骨、出律師信同打「商戰」
學校都教唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞