原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
denq撐hybe喎
唔明
同佢哋兩個樣似有咩關係
鍾意mirror 同 鍾意izone 同grade

見到IZONE 就令我諗起 MIRROR
https://lih.kg/3540186
閔媽抄都唔係第一日既事,SM已經有抄開又搬戀童concept落去,到係SM走又要出番黎踩SM而家又話當滿叔係呀爸
件臭八一路都係咁反骨,抄埋抄埋當自己係Kpop之母好與別不同,話Kpop唔應該而樣果樣唔中意Kpop乜乜柒柒,再點名BTS,17,TXT,Enhyphen,Let sex,Ive,Riize全部都係注水得自己隊新牛好高尚
但係又買曬Spotifty playlist
仲支持果班腦生草

唔緊要嘅, 仲有大把人含
開始好撚憎閔狗同班盲粉bunnies
煩L夠未 又雙標又盲撐
狂谷一堆被逼害新聞真係幫緊班女咩
集歷代女團之大成
呢個gimmick都唔錯呀
唔撚識字呀?
凈 糸 両 凢
學識打正字先再上嚟9up啦傻閪
想知less LV代言要問過閔係咪真
買playlist

買random play既Kpop清泉
https://x.com/trsrdam/status/1619414845769785344
bunnies話nj紅過taylor swift㗎

抄得勁係佢地本事可以贏到世界級唱作天后
飛天小女警都抄
仲有乜野唔係抄
閔:這是複製貼上的等級吧

之前佢哋周圍開地圖炮屌呢個屌嗰個抄佢哋
依家個個變哂大劉廢事同你嘈
又話呢到個個係fearnot係army
係又點先?
我哋都係有幾分證據講幾分真話
仲就埋佢哋用閔熙珍標準夠哂公道
歡迎佢哋入嚟用返證據反駁我哋
我都認同抄得勁係本事,安份守己咪好囉
可惜以為自己超越防彈劍指Taylor swift
希望佢哋知道一隻手指指人,4 隻手指指返自己
食回力標食飽去啦
大家啲fans都係想咁啫
最好三隊即刻收皮 咁就最好 無嘢再嘈
成日話想房狗收皮
佢旗下啲女團收晒皮咪最好囉
經典話術
人哋髮型一樣就跳晒掣
自己髮型一樣就「網民真得閒」「kpop個個都係咁」
1996年墨西哥已經有女團? 有無人科普下世界上第一個女團係?
抄jeans fans啲雙標真係黑人憎到爆
對New jeans 嘅最印象深刻嘅髮型係吊兩條曱甴鬚落嚟
同埋出道個排長期披頭散髮
去Chanel 個event 好似頭都未梳好就行出嚟
咁illit 出道時嘅意念上算係似
唔知披頭散髮係唔係閔媽原創㗎呢
陣間又入army數架
出道前就有BTS英單MV客串仲話限制宣傳
Hybe旗下邊團有公主咁既待遇啊
冇人慶祝出道唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞