原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
明知個po都係講而三篤屁重入黎
真係唔care就連click都唔會click死番狗竇互含講女
啲bunnies 入親嚟都令到啲對話變得好無營養
係咪1945 第二章嚟㗎
我咁睇啦
其實內鬥嘅嘢,閉門有咩訊息,真真假假
再加埋我唔識韓文,西班牙文
睇翻譯又可能有誤導
兩邊都一定各執己見

ILLIT 呢單嘢一定係導火線
房狗眼紅閔老母又好
閔老母想奪權又好
我哋都只可以食花生

明白有時雙方角力係真係好想井兩句
井井下就躁
但公眾人物實有人鍾意有人踩
實有對立面
我都唔知點解mirror 咁撚垃圾都有fans
你可以話班fans 低質
fans 被人話實反擊

攻擊同被攻擊沒完沒了
件事總會完
邊便贏咗,歷史就由邊便改寫
閔老母贏就房狗臭Hybe
房狗贏就閔老母臭閪
最慘係新牛5條女

我剩係想睇Haerin 同Hanni 彈彈下
邊個再撐newjeans就係死賤種
抄襲要死全家先得
各花入各眼啦
kpop討論區班人用咗幾個1001引數據同證據去屌le sserafim你又唔講可悲?
其實可以無視佢哋
盡量唔好覆
我贊成
有理有據都可以討論吓
入嚟亂屌人引戰同想滅人聲嘅可以不理
唔好阻礙大家獲取最新資訊
唔係話買晒莊又買晒閒呀下
閔老母的確親手搞NewJeans
NewJeans 成功係功不可沒
不過最終個結果係講佢係奪權係衰人
我唔太care 嘅
我係驚第二個執NewJeans 會轉路線
eg. 行性感路線就唔啱佢哋喇

我擔心係班妹豬發展

你哋可以繼續講

真係入嚟覆兩句就閃
好撚彩我追bp,gidel,fim

nj我都聽過但覺得冇吸引力冇追到,依家終於知道原因
,因為係抄返黎嘅野,唔係由心而發為成員度身訂造,咁又點會有最好嘅舞台,呢啲野用心聽or睇會feel到唔夠emotional 欠缺打動人心嘅魅力
點解呢排啲live唔見左厚唇妹既?
因為太醜樣要退團了
你係好落力嘅人

佩服你打咁大段嘢嚟回應我

真心,留意咗你幾日,真係好落力
加油
佢哋都慘嘅
無啦啦中槍
在商言商行性感佢地一定唔夠其他女團黎,除非hybe想將佢地變到gfriend咁,如果唔係唔會蠢到轉style
除左結果過程都好緊要
如果佢冇係咁提班女,就算佢要走班女留低都冇過得咁辛苦
而家揚曬撐自大西,反骨又出賣公司都要撐佢留低,重講到自己係智障咁「冇閔媽做唔到野」,你係班小氣男人會點對佢地?
你成條路線都係抄㗎
仲想繼續抄落去
要留都得,但要洗心革命改過做人囉
你幾正常
有堆bunnies係護主護到護閔嬸多過班女
閔嬸講咩都信晒同無條件撐佢
之前belift告閔嬸冇提班女嘅事都衝出嚟屌人話班女
攪清楚先,人哋唔介意同有無抄襲係兩件事
抄足都可以當無件事咁對illit太唔公平嘞
我哋都係笑緊閔媽媽自己名都抄埋人但又大大聲屌人抄佢啫
其實啲女都出埋信支持佢個抄人同職場大蝦細嘅閔媽媽
佢哋邊個層面上都唔係唔關事嘅細路
我哋都好厚道當佢哋少不更事無拉佢哋落水
你老友個threads直頭當閔係自己老母咁撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞