原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
好熱鬧
呢條feed 今朝先十零萬views依家已經去到4百幾萬
真正國外紅返入國內

https://twitter.com/pastelxsakura/status/1792427971137208701?s=46&t=T5uCOf5BQyD6qnEvMpMqYA

捉人用像素字,咁自己又點
閔老母既事由佢啦,佢自己搶火一早會燒返自己

返去睇女算
牆國個班唔理
咁連登公海同你地個竇個時講過咩
你唯有希望佢地5個唔好出聲
但現階段講咩都無用
等佢地搞掂先啦
咪好似5050咁直接屌鳩房狗都未絕路既
房狗都要清個160萬張庫存
雪左點清
出左聲 已經反感左
個老母攪咁多hate train出黎
為左掩飾自己想奪權
5隻咁善良係咪未見識過cyber bully死幾多偶像
默許對自己同齡咁惡毒
都係同個老母一齊消失啦
我諗緊NJ睇唔睇到閔老母笑鳩佢哋啲對話
原著就係閔媽
閔媽就係原著
老母聲明未又提佢地一出新聞就send msg support佢
Gaslighting到咁未咁快救得返
唔好睇一排
抖下先
起碼下星期CB都有啲野睇呀
你得閒入下嚟睇吓新聞睇吓外面世界講乜
我哋貼啲reference同新聞無乜立場
做個理性bunnies
連登公海日日搬牆國翻譯去審判人
到咗newjeans就唔好理
你㩒圖片有95%係殘體翻譯,但從來冇人投訴過喎
btw 公海班Kpop撚完全唔敢入嚟,喺狗竇圍爐
一日未踢得走閔熙珍一日都仲有得出場
咁快雪的話
見錢開眼嘅股東會留閔大媽喺到幫手賺錢
所以一直都話佢5個唔出聲最好
HYBE由始至終都話唔好影響newjeans
閔老母捆綁人媽媽,又話成員日日同佢哭訴
又話情同母女乜乜乜
已經冇得分開
當然HYBE只係唔想影響金蛋,絕對唔係聖人
佢唔係一嚟就話y2k咩?咁所以嘢都係2000s抄嚟嫁啦,有乜嘢咁不可思議
Illit連concept都唔係y2k 抄邊忽
話抄排舞睇埋pin
自己鍾意將個Standard set到咁高指責人
人哋依家用同樣標準量度你有乜問題
粉絲同閔騎一直稱藍調係newjeans「獨創」

原來墨西哥old jeans一早咁用
又會咁啱?
問過閔氏抄襲法宇宙起源論未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞