原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
咁照抄同學功課睇落係衰過自己睇外國paper做research交功課
樓主駁唔到
bunnies請支持Lets sex,人美心善實力親生嫡長女,完全屌打NJ

仲有正版winter同老翻車汪真係好撚好笑,車汪真一睇就知係翻版
貓貓佢話嘅係招牌動作唔係咩,我見啲翻譯係咁翻,係注水團嗰個話係自創,如果係翻譯翻錯就冇嘢了
唔好意思,係aespa,ive今次收咗皮了,aespa今次cb爆lu,supernova已經爆咗,日榜第一,ive今次前3都入唔到
Kai做乜混入女團
會唔會係反向證明左香港女團 / 【翡翠樂壇】年代女子組合跟唔上世界
睇外國paper做research交功課
大學應該有教抄完要落返credit

爆過黑櫻航班既記者,就係第一時間出最多撐閔反房狗新聞同"內部消息"既記者,亦都係支那營銷號秒搬去翻譯做中文傳開去既source
一開始指控自大西流出藝人私隱又中
最先做又唔係佢,一路都有人做緊,班bunnies一開始屌人抄新牛,後尾知有人做先就轉呔話國字面自稱係原創,好笑既係其他做先既idol班fans都未嘈
話首垃圾gum似jpop,sls
原來似/抄都可以拎黎打j
公海即刻搬嚟連登
newjeans抄到咁又唔敢搬
得罪太多人而家孽力回饋
ador都有御用記者
可惜推唔郁啦,啲人選擇性失明
琴日佢地係咁話人唔識驗證
唔肥 但佢老母覺得佢肥
大把人選擇性色盲
給我打,把他往死裡打

Calling Newjeans' members by their name *SO CUTE* 🥰 #newjeans #뉴진스 #kpop

Everyday WIZBIT
48K
Views
May 13
https://m.youtube.com/watch?v=bP1IWly1IAI
好鬼肉酸
當人唔識用google咩
話唔定ador班人日日拍人門口搵交嘈
難怪隊嘢空窗十個月

戇撚鳩
明明韓網已經搵左果啲對話
係一個同HYBE副代表關係親密既youtuber
剪剪貼貼再edit出黎既
而且對話內容係冇上款
冇指明話既人係邊個
然後成日幫HYBE寫通稿既記者發呢篇報道出黎
即係係HYBE又買新聞做輿論
老實講 要評論真係跟貼少少先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞