原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
咁突然又咁熱鬧
其實又唔駛咁上心
閔老母用過咩招打其他團
就預左會回力鏢返自己班女
睇開啲
又真係無玩過神抄亦無玩過原神
可以屌得未
咁你臨走前自己諗吓咁其他團被閔媽指名道姓人格摧毀又可唔可惜、可唔可憐
仲有一團係啱啱開始,第一次結算都未有
可能仲爭緊公司錢
你哋鬧人唐鬧人醜呢啲咁主觀嘅評論就得
我哋有理有據咁笑閔媽就比你話受薪同可悲
果然雙標人追雙標團
你可以唔回應我,相信你屙咗咁耐屎應該屙完
同埋建議你屌還屌
就無謂拎實力嚟講啦
閣下愛團嘅開咪實力都一般般
成日都扯晒哮咁唔夠氣

你Nmixx或者Babymonster fans就可以出嚟串人實力啫
咁Hype比佢哋嘅嘢又係假嘅?
講到賺完閔老母無份袋嘅咁
其實本身個post就沉咗
係有個bunny入黎話我地唔搬新聞先至又講返
要問嗰個bunny悶唔悶
其實原本佢抄d冇kpop團抄過既係好,夠新清
但佢又衰自大話其他人抄佢,講真graphic design果d上Pinterest揾都知而家興咩,絕對唔係佢帶起
y2k新牛前已經興緊,重要注水團係soft modern唔係y2k
舞就原來注水團排舞師17年已經排同新牛出道幾隻歌既舞
自大西今次重爆左一句好撚正既野:我既錯就係我工作做得太好
閔狗話嘅
話佢好多人爭,如果唔係第一女團根本唔會喺nj出道,我未見過咁自大嘅女
個記者會搞到fim有乜野冇俾人鬧過
依家唔洗百倍奉還?
嘩,好叻,頒個獎俾你
fans花咁多時間喺道J啲女推post又唔見你話佢哋受薪同晒時間?
沖埋涼添
有冇實力都有人撐㗎啦
由頭到尾我都係話
你話人,人話你
悶唔悶

其實我入嚟主要睇新料
見到你哋仲嘈緊咪留兩句
件事發酵幾多日就嘈足咁多日
咁神心真係佩服你哋
幾樓?
同一番說話套返落假假牛都一樣
記得Collar抄首日本歌嗰時冇咁多人衝出嚟話致敬
而家驚動到自己偶像就淆撚晒底
原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans
https://lih.kg/CnkHxiX
其實佢都炒撚硬可以收皮
同樣NJ 都應該收皮
NJ 好似本身同LetSex friend 底
呢單嘢爆一爆又面阻阻
仲要係推文回覆
真係開心
可能㗎
連登好多pr 狗
人哋唔介意同你無抄係兩件完全獨立嘅事嚟
假假牛係邊隊?
當初唔係你老母出親嚟都拉NJ落水
可能未必使比人雪

不過而家Hype仲比緊錢幫你偶像課playlist就證明唔使驚
Collar嗰時比人怒屌
有人講你呢句話唔關成員事都比一眾連登仔怒屌返轉頭喎

當日金句:"錢你就賺,抄就唔關你事?"
其實成日唔明呢啲都灌水?
啲playlist肯比公司課金就係咁用
你唔想幫人灌未唔好random play
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞