原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
哦哦 不過告記者應該就難啲佢哋自己都要同記者打關係

不過可以拎嚟告閔用啫
閔熙珍可以挑戰做孭最多官司喺身嘅CEO
趁閔聲勢下滑出手捧打落水狗係啱嘅
但其他人真係可以靜啲,邊邊都係
個個一出聲就回力鏢
Belift Lab本身都nothing to lose
已經俾閔熙珍搞到名譽掃地
反而俾佢打贏咗有返啲渣拿
告個timing好靚添
講真硬食咗咁耐
做個手勢都要畀人老屈係抄仲谷到上熱門
啖氣邊個都吞唔落
New jeans 7 成入雪櫃的話,illit 都半隻腳入棺材
老細默許的話緊係去盡啲
大家都係搶headline
因為閔抄得仲勁,名都抄埋人
所以啲傻仔事發頭兩日仲成日笑Hybe 唔拎證據
做乜嘢都要睇時機
閔老母咁多偉論發表
依家人哋逐點篤穿佢嘅西洋鏡
我信old jeans 單嘢係Hybe 炒熱返
然後再利用大量army少量fearnot 做翻譯幫手喺西方地盤散出去
老奸巨猾
除左閔老母咁多偉論發表
仲有開一哭二鬧三上吊記者會後
各大平台le唔識串同uuuu啲黑po多到每日任務一樣
損害名譽呢條閔老母高機率會入到
就嚟成個世界都係肥佬啲人
army 係好團結的
見到佢地目標好明確就係要搞成閔老母

痴撚線又歌頌教主
咩嚟又放咩風想分散注意力
其實去到依家都係箍死忠閔粉票加Hybe 對家嘅票
同埋個啲唔識韓文唔識英文淨係睇微博嘅bunnies
你可以唔buy Hybe
但有少少分析力同理智嘅人都唔會buy 呢個厚顏無恥嘅導演同人格破產雙面人閔熙珍
再講就係矯情
下次應該係post 詩
呢個導演係咪琴日攞Pluto做例子嗰個
哦哦 之前睇過
唔記得 仲以為係有咩新料
the qoo 閔教主大本營啲評論嚟?
墨西哥jeans另一原主落場上傳了newjeans抄襲的照片

英翻

中翻

https://www.fmkorea.com/index.php?mid=humor&sort_index=pop&order_type=desc&document_srl=7062077238&listStyle=webzine
fmkorea 瀏覽次數:239596 讚:982 評論:728

https://gall.dcinside.com/board/view/?id=baseball_new11&no=12996775
dc 瀏覽 3661 建議 134 評論 65

唔知the qoo會唔會轉呢
之前好厚臉皮咁話人支持佢哋
係要畫出腸先明人哋講乜
唔怪得會俾閔熙珍洗腦,真係brain dead㗎
班兔粉完全駁唔到 唯有又屌番IILIT
幫我地出返口氣
🤭呢個樣擺明笑鳩nj
多謝正版jeans煲大佢
其實佢地po乜都唔影響,jeans係成年人唔會好似自大西咁肉酸寫明話newjeans抄我地
最多都係好似抖陰果個咁大方答將90s帶到落下個gen好開心
係自大西自己抄就係inspiration又要雙重標準話其他人抄佢而下黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞