原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
佢自己冇屌人抄佢啲囡囡咪冇特別
而家特別在佢食迴力鏢食到應晒咋嘛
奶個阿嬸閪奶到雪雪聲
俾你一講
咁又好似過份咗啲,
唔可以話係似,只可以話一模一樣
你不如改名做抄襲融入音樂好過啦
同一個概念唔代表attention個chorus要抄足人地墨西哥真牛既動作難聽講句 因為有你呢種唔講理既盲粉fake jeans先會咁黑人憎
呢個又致敬咩Y2K概念? 吸毒?

https://x.com/matchjjong/status/1792508047912468967
dive留名
仲有會話人係fearnot明明之前佢地炒車大家都有笑呢單野
因為NJ妹豬太正色 點都唔割 不反不反
quote入面仲有人話抄左一套土耳其電影

https://x.com/heyn8806/status/1792551668359246285
因為佢哋認為公司只可以錫哂new jeans
其他人聽話都唔可以錫
明明le sserafim 先係灰姑娘
一出道孭住一大條唔太關佢哋事嘅負數
呢到愈嚟愈熱鬧
啲bunnies明明話來來去去得5-6 個army 同fearnot 嘅
痴孖筋 我們賓尼幫手拉
唔記得咗要拉
咁你点睇?
佢都反反地老母其實
唔是個個bunnies都盲撐老母囉
真牛
新牛
假牛
水牛

有三隻牛都係嚟自hybe
咁on9
抄個名一樣既
我哋bunnies又要扮睇唔到 繼續撐kpop教母閔老母
聽人講話係因為咁做就可以遮蓋哂原祖墨西哥jeans 既google search result
如果真 真心好惡毒
依佢哋聲稱因為發現ILLIT follow咗揭發NJ抄襲嘅人
所以NJ抄襲Jeans指控係假無抄到
啲韓國兔仔話捉到ILLIT用官方ac follow咗揭發NJ抄Jeans嘅人 所以"證明"咗NJ抄Jeans係流料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞