原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
真係要跟貼少少先,最新發展係個youtuber(前娛樂記者)話可以全部公開對話證清白,Ador有聯絡過佢

自大西聲明認左對話係真,不過係"講笑"、"我份人個格係咁講野"

Ador以Privacy理由要求法院駁回證據。
連平時佢哋好鐘意轉載又好bias既page都寫埋confirmed by the court
果然係無法叫醒裝睡既人

https://twitter.com/pannkpop/status/1792456209972478057?t=4Ipm9ir-2q0CrsWt9ScORA&s=19
係你冇跟貼
d信徒成日連教主都認埋頭嘅野都可以幫佢否認返

4月:冇見過投資者,HYBE陷害我
5月:宋董事長和崔首席執行官是Newjeans的粉絲,我哋係朋友聚餐

見投資者-- 朋友食飯 (之前又否認?
鬧newjeans-- 要睇語氣 (但講西八
搵巫師-- 朋友啫(但入公數
梁朝偉-- 我人脈(係HYBE人脈
「令HYBE內部不敢招惹我們,最終目標為逃離HYBE」-- 9up啫 (但9up幾個月
出現了
對閔不利就Hybe罪該萬死 死肥佬打輿論戰吹風向
對Hybe不利就抵佢地撚死 係媒體既錯寫bias報導唔關閔老母同Ador事架
教主經常前言不對後語導致教徒精神錯亂
教徒扮睇唔到
爆得越多 d教徒反應越好笑
咁普通嘅post 都話人抄
唔好話人地企係度就抄
你明呢個道理就好 咁點解綾形心又係nj 撚 屌 ?
完美演繹教主「我做就得,人哋做就唔得」嘅宇宙起源天團concept
講真個個都有御用記者
香港啲明星以前都會放風比相熟記者
不過今次閔就一定係夾埋
搵人寫完之後就譯做中文,呃啲唔識英文又懶得睇吓世界資訊嘅人
一條龍餵埋俾new jeans 啲fans
係pose唔係post 呀
唔怪得老母話盲粉係腦殘粉
回應左bubble gum同人地首easier said than done既抄襲未?
咪同玻璃國啲人一樣
公海同營銷號喂咩就食哂
冇諗過啲page有bias
選擇性譯啲唔譯啲
反而話返會買圍搵資料睇追得貼既追唔貼
笑到我
媽媽有雞
總之我抄就得,你抄就要消失!

Director Shin Dongle. Most notably Director of NewJeans Cookie, Hype Boy (All versions), all of V's music videos for his new album, AKMU’s Dinosaur

我講緊最先做又唔係新牛,一路都有人做緊,但班bunnies見到注水團用就已經著曬火咁屌人抄新牛
後尾知道原來一路有其他前輩有做就轉呔話"屌緊注水團自稱係原創",好笑既係其他做開而個手勢既idol班fans都未嘈又唔在意
Ohhh 明曬
其實一般人唔係日日留意,真係會被帶風向
睇kpop公海都以為HYBE衰晒、閔大媽係聖人
唔係日日留意唔緊要
唔好跳出黎大大聲屌人追唔貼嘛
先不論之前啲fans死要話係佢原創
何況佢憑乜自己話係招牌就唔比人用
係因為minju話係自創?但其實有好多人用過?應該唔係唔俾用,係話個動作係自己原創先係問題,但如果貓貓原本都係話個動作係自創嘅話都會有問題,但我唔識韓文,唔知原本個video佢講咩,我都係睇翻譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞