原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
我之前都係咁講肥佬做一早俾人請願殺咗佢
睇fb啲台狗教徒仲話「我老母都會話我係豬添」
睇嚟佢老母都好有先見之明
Bunnies走去問人點解18歲都未有既o靚女比人attack你想人地點答
Jeans咪答得有氣量囉,邊似自大西咁乜都話係自己原創
試下揾人問Jeans點睇Newjeans個producer話90s vibe係閔熙珍感性係佢既原創既,其他用=抄閔熙珍
Hybe 的確唔係好人,日日搶錢
但我都想問有邊間公司佢哋覺得好好?
一件事還一件事
呢件事上面係閔熙珍仆街在先喎
日日淨係睇微博,想唔腦殘都唔得
係咪Google Translation 譯唔到個意思所以佢哋以為咁叫撐?
事實擺在眼前,人哋唔同你泥漿摔角
轉個角度咪即係話你「取材」90s 原素aka 佢哋墨西哥jeans
講黑暗應該全kpop冇人夠YG嚟
YG啲團仲有大把人追啦
啲人因為HYBE勢大,自己idol冇得上位咪憎囉
當年自己點樣霸佔市場又唔計,細公司連綜藝都冇得上啊
閔老母: bunnies係堆腦死fans
proved
好似從未見過一隊組合班fans追producer多過追idol本人
even producer爆粗鬧人都接受到
放其他組合真係唔可能
tq明明閔教徒大本營
用PLUTO做例子柒到班教徒都頂唔順
SM奴隸合約 JYP逼到旗下班金又傷又病 YG黃賭毒乜都撈齊

以前都好多人屌 依家集體失憶 仲推番哂呢堆公司上枱

HYBE 財大氣粗 但起碼肯洗錢喺歌同MV上面

係佢注水注得太勁急功近利姐 問心Magnetic 唔注應該都會上到頭10

同埋講注水 有邊間公司冇注啊 3大直程係注水始祖添啦
所以呢篇the qoo柒到同其他po係完全兩回事
我都係第一次見
方時赫唔打招呼就追住咬
閔熙珍話Newjeans冇腦似豬就:係呀,係豬呀
好似冇搬過嚟
其實鬧得幾嚴重下,最後嗰句先最難聽
顯示閔狗其實睇唔起班女,但因為錢而扮鍾意佢哋
班bunnies咁都接受到,真係能人所不能
自己抄=咁啱/致敬
入黎食花生,見到阿童木漫畫
台灣嗰邊風向變得好勁啲中文翻譯網幫閔瘋狂洗地都無用
邊個網有搬
細細個就聽過唔聽SM話就會被全面封殺
電台都無得上
做奴隸日日跑行程都只係分得雞碎咁多
仲要旗下偶像自殺
肥佬衰極都整間medical centre 安排藝人睇心理醫生
就算話我Hybe 擔我都唔care
Hybe 係賤但其他公司都唔係咩好人
做得娛樂事業嘅無人會係佛祖囉
其實成個KPOP快撚D玩完就岩,都到頂架啦睇個勢
我都唔中意HYBE同鼻涕S,AMY又煩過狗,但次次見到D雙標仔淨係圍爐打飛機搬自己岩睇既野都叫自己做討論區就笑左
Bunnies見到媽咪話sd original text就成地精

點解原來自大西係sd文字版加對話解釋上庭
唔敢直接sd screenshot重要解釋埋比個官聽我點解把口咁臭
又一個衝出嚟認罪
閔粉又唔可以入呢個post
你又柒
人哋無否認抄
乜唔係個女人嚮記者會一哭二鬧三上吊
Po kkt 對話截圖
講到肥佬問佢想billboard開唔開心幾撚慘
講肥佬要贏Aespa又話佢幾撚惡毒

佢又有問過隻肥佬咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞