原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
好快屌埋始祖牛
個IG story 真係直接講Newjeans抄佢哋
其實有冇啲新牛group或者圍爐post嘅反應睇
右2 條女無咁賓幅相影副老母口中既肥西hanni成個賓妹咁
今次又邊位導演 佢會唔會就係電影導演
有電影抄個質感係靚好多
cool with you 多數参考法國片
咪即係閔咁對illit咁
你點對人 人哋咪點對你囉
至多咪走出嚟話係致敬
只要係宇宙起源點都唔係抄襲
隊uuuu一個動作都俾新牛話抄啦
咁創作係乜
識屌緊係屌返墨西哥jeans
屌佢哋根本無人識,依家痴埋嚟蹭熱度
應該多謝返閔媽肯抄佢哋
最尾一句你盲牛自己去答

你可以有乜嘢證據證明自己係完全冇參考過Jeans?
班傻閪到依家仲係攪唔清楚個問題
一直唔明係俾人屌雙重標準
係咁搬龍門 真係成班十幾歲腦荀未生齊咁
前日Jeans tk: 你睇吓人哋幾支持nj=證明無抄
今日jeans ig: 你班墨西哥唔知醜
出現了 一比人話係抄jeans就要拿illit出黎轉移視線黎黎下都係個幾招班bunnies都幾蠢
一年前開post話new jeans會好快收皮睇黎你好快會心願達成算唔算係求仁得仁
New jeans 抄人哋
同illit 抄new jeans
兩者有何關聯?可以同時存在㗎喎
New jeans MV mood board 抄人、歌成段抄、logo 抄、形象抄、名照抄
我哋就係討論緊new jeans 乜都抄人
歡迎你開多個post 講illit 抄人
都未講new jeans 啲舞咪又係集百家之大成
人哋啲舞每隻抄2-3 秒
扮咩原創
Attention 個招牌潑水髮咪又係抄正版Jeans
最抵死係話人抄佢隻廣告舞,點知原來上身同下身嘅動作都係抄人
只要呢到抄少少 個到抄少少 縫合下咁就係全新既new jeans了總之老母話係原創就係原創啦再嘈一招先發制人開下記者會賣下慘寫下小作文 又贏
上咩頭 岩岩睇完微博打完new jeans 飛機番黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞