原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
個邏輯係點"證明"咗NJ抄Jeans係流料
可唔可以當我係5歲咁解釋比我聽

hybe大樓入面應該日日都好精彩
閔熙珍被爆出這些不堪入目的訊息內容後,讓粉絲們都感到驚訝不已。而閔熙珍也在今(19)日對外發出聲明,坦蕩蕩地表示:「我沒理由要辯解,也不是我該解釋的事!」她也強調:「我平時的性格跟說話方式,是開玩笑的還是開玩笑的風格,以及那是在什麼情況之下,還有說話的對象是誰,我不認為對陌生人來說是需要接受評價的一件事。」並嚴正指控:「HYBE以惡劣的方式拼貼文字,不論是誰,都會跟我有一樣的處境。這段時間和NewJeans發生很多事,無法一一向大家說明。」

唔敢直接否認自己話NewJeans成員肥到似豬、冇腦
間接話自己講下笑姐
「以惡劣的方式拼貼文字」,但自己開發布會一樣剪貼對話
閔熙珍係咪以為世界圍住佢轉,自己做乜都得,人地做就唔得

如果班泡菜狗冇咁撚弱智
正常外國kpoppies無咁想佢地消失
但睇到佢哋講嘢簡直侮辱緊人類智慧
一件簡單股東解僱僱員嘅野
成班泡菜狗俾個女人邪教咁引住走
啲女知道哂仲支持佢的話
都唔知平時過緊咩生活
可能已經患上stockholm syndrome
不過好彩嘅係佢哋仲住緊靚靚漢江豪宅
好奸詐
驚死喺韓國炒得唔夠熱用陰招求關注
閔: hanni係肥閪
閔: 湊班女好撚煩
腦死亡: 冇前文後理唔需要理

VP: 解約金額Xxx
閔: 唔貴woh
VP: sor9 報錯數
腦死亡: 睇落VP係hybe內奸想陷害閔
你睇班泡菜狗反應
就知點解咁撚多邪教 咁易gaslight
9×9相信自己係受害者
局外人睇班享盡專行嘅公主真係好諷刺
睇到佢哋打住自己善良旗號
默許對其他同齡嘅idol咁惡毒地bully
真係好撚嘔心
佢哋個再生老母打住「保護」佢哋嘅旗號去摧毀其他團同人
而佢哋仍然企喺老母個邊
倫理上的確已經滿手鮮血
所以話咁快食返報應
你同話illit抄newjeans班友有咩分別
偶像嚟講佢唔瘦但真人應該最正常
上鏡剛剛好個啲,真人全部骷髏骨
證明閔熙珍唔係想佢哋好同健康
都係想利用佢哋搵錢,骷髏骨但搵到錢就i don’t care
你淨係睇佢對10幾歲少女嘅偏執
就知道nj 5個只係佢對自己想擁有嘅projection

佢應該係kpop界里安納度
班女一過25就byebye
仲有人話HYBE P圖屈NewJeans,將Jeans隻CD碟黑色變藍色
喂,人地真係藍色架

啲bunnies 仲執到寶咁話係灰色㗎
點解?點解咁快又要信仰崩潰
腦死fans話故意把CD P成藍色陷害
結果有網友去拍賣網站找到原本就藍色
黑色的才是P的
請大家自行判斷有冇P圖屈佢

搬個圖
Goggle search 關鍵詞用左Jeans 1996

躁狂兼極強控制慾
不過櫻花未到廿五個陣佢嫌老
條線set 得高過里安納度
就係用緊你班bunnies 個logic去打返你哋囉
樓主好波啊!
以前對泡菜女團冇興趣,係NJ引到我聽泡菜團歌,復刻得好好
聽多啲,買多啲,進貢多啲俾HYBE

知道抄speed都已經利害
真相大白
仲要160萬隻碟
幫補吓啦
講真本身對班女都有好感 純粹睇唔過眼個閪女人mhj
點知個記者會之後有班腦殘bunnies日咬夜咬LE SSERAFIM 乜鳩都屌柒佢哋先 又人身攻擊又盛
今次中撚哂回力鏢真係心涼
iu抄成30幾隻歌咪一樣冇事
一樣成班傻仔撲飛
IU李知恩遭指控抄襲?還鬧到「國民請願」網友:與論控制真厲害
https://lih.kg/3295906
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞