原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
唔係話外國已經有d網係可以直接用幾個小節search有冇類似嘅咩?
唔記得邊度睇返嚟 not sure
咬開既咩情況都會咬 唔駛太上心
類似用apps搵歌名個原理?
唔知啊, 聽講過d咁嘅野, 但唔知佢咩原理
可能都係將聲音轉data然後搵相似嘅, 類似圖search咁掛
8600 view
1200個comment
唔知韓國啲討論區燒唔燒得起
呢個人個user id暫時觀望下先
就算燒得起啲留言應該都係嗰幾句 「得幾秒似咋嘛」「唔係聽落一樣就係抄襲」「就算抄NJ都係高質感過佢哋」
一定係HYBE 耍手段, 9成又入HYBE數
引戰L
係呢個時候岀首咁既歌
今日有冇新證據
唔公開嫁 下次就直接判了
2件事黎
標題
一邊腦死fans反對罷免閔熙珍(前一天開始16小時得10000個簽)
另一邊係支持HYBE

HYBE的主要製作人們提交了一份支持HYBE的請願書。這些製作人包括:Pdogg(Bighit Music的首席製作人)、PLEDIS娛樂的代表Han Seongsu、Source Music的代表蘇成鎮、百赫音樂的表演總監孫成德、BTS和LE SSERAFIM的創意總監Kim Seong-hyeon,以及TOMORROW X TOGETHER的製作人SLOW RABBIT。

他們各自撰寫了請願書,表示「擔憂某一人的偏離行為可能會導致整個K-POP的倒退」。

BELIFT就已經告緊閔老母
除咗ador以外都好團結
屌 被標題fake左, 以為佢地係屌房仔
睇下幾易帶風向
啲人講到Hybe 啲人投名狀
講真比我我都提交
閔熙珍錢就拎最多但攪屎棍
凌晨3 點打去鬧人叫人做嘢仲要霸住16樓
份人咁臭串相信睇佢唔順眼嘅人極多
捧打落水狗啫
可能因為請願書對實際判決31號冇大影響
除左投名狀歸邊冇太大實際用途?
而家咪幾好
兩邊平衡下大家都有交
呢班好多係元祖級,由地下室一齊捱到成功嘅功臣
支持HYBE有咩問題
反而閔大媽一嚟用人160億,成班女都有公主待遇
咁都唔滿意仲想造反
原祖jeans大方到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞