Sony Xperia 討論區 (161) - 1VI唔生性病索粉倍感失望

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
有紅色先再諗
不過可能無下一代
其實真係分到喎 睇同一條youtube片係真係睇得出 不過就真係要一齊睇先睇得出姐
如果日常用唔睇片咁又真係唔係太大分别既
有冇巴打試過或者知華強北換有冇得換激光劍mon
如果有 係咩價
係咩印,打算買1V, 用緊激光劍mon 覆你
用緊部1ii 就頂唔順
部1vi如果有紅色我應該狗衝左
7299/7999就差唔多
1V 繼續觀望
1VI真係冇乜吸引力令我想換

罪大下代再係咁就跳槽pixel
利申 Xperia ion -> Z3 -> Z5-> XZ2 -> XZ3 -> 1III -> 1V
1iii果斷跳S24U
仲要有紫色
個5隻蟲眼接受唔到
一樣,1ii 換左電頂緊
有紅色就換,冇就睇下出唔出pro I 2。
S24U你買嗰陣幾錢?
依家邊到出xvi最抵?
Sun Mobile
Xperia 1 VI
256GB $8,698
512GB $9,498
s20+ 都700up..... 罪大仲要唔係間間有件整
應該唔止700
睇嚟都係CMHK同3HK最平
爭SmarTone未出價錢
我都利申:
K810i -> X10 mini -> arc -> TX -> Z Ultra -> Z5 Premium -> XZ Premium -> XZ2 Premium -> Xperia 1
當時 Xperia 1 II 嘅流出冇乜吸引力,就轉咗去 Samsung 了
S20 Ultra -> Note20 Ultra -> S21 Ultra -> Z Fold3 -> S22 Ultra -> Z Fold4 -> S23 Ultra -> S24 Ultra
唔知幾時出

想係SMT 上台再用優惠價買,應該都係8200左右

最平應該係cmhk
CSL - 512GB $9699

知唔知CMHK 現有客戶要咩手續先想買到??
唔知

我連佢上台要咩計劃都唔知

佢淨係話上台就7xxx
係囉, 禁佢個網只係SHOW 預購,

最慘係我唔係CMHK 用家
寧願比貴幾百用smartone
喺CSL畀EPS可以減多400
客戶簽約指定$148 或以上服務計並選購256GB ,可享合約優惠價折扣 $1,400; 選購512GB 版本則可享合約優惠價折扣 $1,600。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞