Sony Xperia 討論區 (161) - 1VI唔生性病索粉倍感失望

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
其實應該係日本人寫軟件一向唔得
呢次VI有LTPO
唔知仲有冇問題
有待啲其他用家試 我就唔會買了 用緊1V
睇吓佢software update policy都知咩事

過咗咁耐到依家2024先係3+4

Samsung Pixel呢啲前幾年已經行緊3+4

真係有心做software嘅一定學Samsung Pixel喺今年VI推7+7啦

佢今年3+4仲要係因為歐盟嗰邊要求先由2+3延長到嚟,你話死唔死
就算佢畀Software更新你
肯定都唔會有新功能下放
純粹真係畀兩年Upgrade個OS Version
冇話一定有new features嘅,只係就咁睇$ony個更新政策,落後咁多都知道佢冇心整software
Smartone 係咪唔賣
V 16個鐘 VI得翻13個鐘

Samsung問題
唔換要等換dept做佢呀頭先有得救
21:9係港女,19.5:9係大陸妹
唔好講到咁死 陣間過多一兩年你都係要買
邊到出1v最平想係大鋪買行貨比卡最平都見7499
好似係中移客戶價$5999
唔介意水貨的話,Etopia
可能過2年我都揾個大陸妹
cmhk 客戶512gb 6399
其實OK 所以佢宜家賣最多
我個fd呢一兩日都出咗部1V
256已經賣曬
啱啱去揸下 屌佢老味 同a55一樣咁粗我買1VI嚟做乜 同一個價錢買到s24 ultra 512
啲台機無晒就應該到啲大舖Trade in價走晒啲庫存
原來個slider可以調整,如果淨係攞嚟上網唔睇片打機,10 VI仲用得耐過10 V,咁就完全冇問題了,從來唔玩電話game,睇片都係用電腦
我揀三叔主要係穩定性(硬件同軟件),外觀要犧牲無計
想出部1v係咪可以期望罪大會好似三叔咁有父親節優惠?
第4代喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞