Sony Xperia 討論區 (161) - 1VI唔生性病索粉倍感失望

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
唔係個肯比錢買新機

其實都係跟返1V啲功能,只係操作邏輯改善左,長按shutter會變做拍片
好多人部電話都好核突 我自己有強迫症 有少少油脂 有塵係啲邊我都要清乾淨 間唔使又用消毒噴霧輕輕噴吓聽/話筒位 真係頂唔順其他人部電話 啲女仔部電話都係好核突 無分男女
用新camera app個tele影相好似好過用photopro
再研究下先
果陣未過保,free
定印度人寫?
手提電話講電話有bug
本身sony ppt講話會更新比舊機
之後又話個ppt做錯左
肯外判比印度點會咁少功能
其實如果有用SONY其他產品 就知佢本身除咗PS其他嘢都唔會自己寫系統 BRAVIA都係唔會加功能 Walkman都係 完全靠晒Google
咁大間showroom仲淨係放一部出黎做demo
舊機就放幾部出黎
真係唔好玩啦
本身showroom已經唔多
屌米都唔會得一部demo啦大佬
Samsung啲聯營店都係得一部㗎啦 只係同系列有幾款啫 定你想話同Apple比?
Google d apps
BRAVIA android tv裝到app就得喇,player都係,因為係單一功能目的
電話唔係喎
就算你咁睇都無用 佢係唔會自己搞咁多嘢 佢唔係一個賺到大錢嘅業務 你預永遠都係Google畀咩用咩

(唔使再講少功能過Pixel 大家都知了)
屌佢而家咁樣不如直接做android one 仲好喇
仲用得Sony嘅多數都係接受到無新功能嘅人
佢地嘅基本功能真係打電話上網就夠
以家拎部sony落手都唔知點用 咩方便功能都無
第1點一早都估到會
你諗下佢之前得120同60都成功出事, 好心佢校返4檔, 即係1, 30, 60, 120咪算囉
由ii仔年代講到以家 一早行one輕輕鬆鬆
唔洗自己煩os 只係打理啲app
應該講4K個MON好清, 唔洗鬥雞眼都睇到, 但個新MON就
當然用返某D人講, 可能係我隻眼先係有問題, 正常人睇唔出有分別囉
2倍無損都無?
用sony既人唔會打電話架
比人試左佢係4檔喇15 30 60 120
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞