Sony Xperia 討論區 (161) - 1VI唔生性病索粉倍感失望

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
好心sony手機賣乜鳩廣告
買個班人咪又係fanboy
做下優惠好撚過啦
LollyTalk私底下都係用iPhone
同為日系既sharp都肯加新功能落an14
sony就死都唔加仲要減功能,我真係睇唔透
人地堆足料既野你話人地重,sony用次級spec賣人地頂級spec價錢
所以銷售數量證明你錯囉
咩事
部1V叉電keep住唔過23%
要熄機先叉得翻電
依家又正常翻
咩事
有無試過換charger/線
有可能係電壓唔夠 以前我都試過charger打柴差住電都可以跌電
未試
因為依家開翻機又叉得翻
大佬呀,唔要求你升級都唔好降級或者cut野掛
同埋d更新無新功能都幾過份,更完部機推新功能唔夠快,d人先會換機咖
個2倍無損,台仔好似有問過會放畀1v,唔知有無記錯
除左重量 藍芽codec同埋微距
其他就好見人見智
sw bug
官方冇講過
已知日本個pot做錯左,新相機app唔會下放
想部 5iii 過保前換電
東角係唔係已經無咗?搬咗?
網頁列出個地址係觀塘,唔該
係 依家要去觀塘TSO維修
除左4K > 1080
其他都係有升級既, 甚至連萬連閃光燈都升埋, UFS 又話係4.0
你都預左每間廠都係咁玩架啦而家, apple, samsung, 大陸廠
而家個技術只可以每年升一小級
3年換一次機就算合理, 每3代個spec 都真係有明顯升級既
係, 所以點解sony 係小眾電話而家
主流除左spec, 重要好強既marketing, xperia 咁細個部門邊有咁多錢同人地燒
其他廠都係主力做電話搵食
唔該哂
爭d就衝咗去東角
人傻錢多
超廣角都升咗級?
果2間軟件好過你,今期硬件全面好過你,之後你賣咁貴,真係當D客ON9,話出畀舊機又CUT左,一句D員工做錯就算咩,明眼人都知你硬件一樣,點解唔可以OTA畀舊機
3.0但3.1速度一定無問題,真170長焦打唔贏出邊125CORP上去
4K無用但1080P配6.5寸,睇字一定矇邊咁囉
一代好二代柒,等到1VIII再睇吧啦
好似都有AF微距但官方又唔提
夠光嘅補光燈、UFS4呢啲係⼀早應該要有,今年芒降級先補返當「升級」?
咁上年5代真係算好有良心,剩係cut走粒通知燈其他嘢唔係大升級都起碼保持住
3.1級嘅4.0
用唔到Shutter Key來開app...
要換機了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞