做左名店5 年,你問我答

596 回覆
9 Like 2 Dislike
Hi 同行

利申 做左3年 等緊升senior

等升Sen 最能煩
又要有數 又要做得最多野 又要有人眼紅

睇數就最緊要 今個月到數就升
點睇Hollister ?

Hollister 唔係名店
(利申:我會買
Btw以前做過廣東道 而家做中環
寧願係中環鳩hea收8點好過係廣東道捱到殘
Hi 同行

利申 做左3年 等緊升senior

等升Sen 最能煩
又要有數 又要做得最多野 又要有人眼紅

睇數就最緊要 今個月到數就升

加油啦絲打

Exact7ly! 做過CR SOGO LG 都好撚辛苦

咁你覺得番hollister嘅要求高啲or你個間高啲

Sogo真係狗也不屌 年三十收3點on撚9

咁你覺得番hollister嘅要求高啲or你個間高啲

未in過hollister 我唔知呀

三點?傳說姐下話?最夜收12 12點有得搭的士番屋企 claim 公司 唔怕啦

三點?傳說姐下話?最夜收12 12點有得搭的士番屋企 claim 公司 唔怕啦

我讀緊書個陣番sogo pt..就係咁入左行 個陣收3點
絲打番cr?

絲打番cr?

咁撚慘 我未試過
現在番機場

絲打番cr?

咁撚慘 我未試過
現在番機場

邊間 c?

On floor sale 客?

都算既 係floor 同d full time 吹水
有時拎下貨咁 長時間都係floor hea
利申: cwb某大brand

同我地個PT 一樣

唔通你同我同一間
巴打你返邊區先

絲打番cr?

咁撚慘 我未試過
現在番機場

邊間 c?

唔爆啦

都算既 係floor 同d full time 吹水
有時拎下貨咁 長時間都係floor hea
利申: cwb某大brand

同我地個PT 一樣

唔通你同我同一間
巴打你返邊區先

我番機場
識唔識有個家姐比人炒左?

比你講先

咁撚慘 我未試過
現在番機場

邊間 c?

唔爆啦

機場好慘 最早番7am
幾十蚊成本一件賣幾千蚊你覺唔覺好賤價
我都返過唔同嘅名店part time兩年左右 愈做愈覺得好多有錢佬其實好撚on9

有次返工有個住樓上嘅大陸女人落黎買野 想一次過買夠十萬join vic 係咁叫佢d fd夾單
足足簡左3日 3日攪到我遲成個鐘先收工 其中一日仲係鋪頭試衫試左3個鐘痴撚線

邊間 c?

唔爆啦

機場好慘 最早番7am

但有Allowance & 收好撚早

邊間 c?

唔爆啦

機場好慘 最早番7am

同埋唔洗儲客 最撚正

同我地個PT 一樣

唔通你同我同一間
巴打你返邊區先

我番機場

你返機場

好多呀不能盡錄,咩陳奕迅 阿除 、Bosco 、甘比、李嘉欣、諸葛紫棋、d 賭王千金、咩楊千嬅、Anglelababy ... 好多好多。
最誇張個客入黎同我講:「除左呢幾件唔要,其他全部幫我攞xx碼」(利申:幾個架 加埋有40-50件衫,我地最平一件tee 都$4000, 啲薄外套都7000-8000up 果時夏天)

最平一件tee都4k我淨係諗到L字頭嘅意大利品牌專賣cashmere等高級布料嗰間?

3-4k件tee基本啦

基本, 唔係啩
我去I.t , joyce好多大牌子都唔洗34k一件tee喎

3-4k件tee基本啦

基本, 唔係啩
我去I.t , joyce好多大牌子都唔洗34k一件tee喎

呢d cheap野拎黎同名店比

3-4k件tee基本啦

基本, 唔係啩

Mk仔名店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞