做左名店5 年,你問我答

596 回覆
9 Like 2 Dislike
做左sales一年幾 不過唔係名店 furxx
想轉大牌子 人工高啲

絲打有無邊個brand覺得好做?我想in下

我預15000到咋 買太貴會好自責
我諗A4大到或細dd都ok
細袋反而好多牌子都覺得個款幾靚
哇絲打你用hermes邊款

$15000 左右好多選擇啦
Celine belt bag
我用constance & Lindy 呢D入門野姐

belt bag個款普通咗啲 雖然都好有型
constance都夠啦,反而後生月birkin個啲好俗咁
想轉大牌子 人工高啲

做過Furla 都可以去見下啦
有賣袋經驗就得
試下啦絲打
想轉大牌子 人工高啲

有賣袋經驗就得
試下啦絲打

我唔係絲
Btw, 有邊個 brand你覺得做得過?
想轉大牌子 人工高啲

絲打有無邊個brand覺得好做?我想in下

呢個時勢 間間都唔好做

我預15000到咋 買太貴會好自責
我諗A4大到或細dd都ok
細袋反而好多牌子都覺得個款幾靚
哇絲打你用hermes邊款

自己知自己事 做個sales 攞Birkin番工迫地鐵咩
番工都係用平袋
我無咁大個頭 唔會充 birkin 是比太太買的
想轉大牌子 人工高啲

有賣袋經驗就得
試下啦絲打

我唔係絲
Btw, 有邊個 brand你覺得做得過?

Sor9ry 巴打試下Dior Hermes lor 或者入門D MCM都唔差

番工都係用平袋

Constance唔算入門啦 我而家目標係garden party 等新色

番工都係用平袋

Constance唔算入門啦 我而家目標係garden party 等新色

hermes太高級
同埋好驚啲袋好重,再裝埋野真係咩住舊石咁
依家成日番工搭車時𥄫人地用咩袋
好多流野chanel
屋企人送咗BV銀包比我,但個色我唔係好鐘意,如果冇單係咪一定換唔到款?
屋企人送咗BV銀包比我,但個色我唔係好鐘意,如果冇單係咪一定換唔到款?

我之前係專門店買嘢唔見左單想搞退稅就send email問最後有寄單比我

正路都係

正路都係

問屋人係邊買 如果專門店 買果陣要留電話for record,
報番電話可以Check番資料 , 如堅係香港專門店買,14日內全新無用過可以換
(BV係呢個規矩 應該係

正路都係

問屋人係邊買 如果專門店 買果陣要留電話for record,
報番電話可以Check番資料 , 如堅係香港專門店買,14日內全新無用過可以換

過咗14日呢🙇

正路都係

過咗14日呢🙇

過左好耐? 過左好耐就無啦

過咗14日呢🙇

過左好耐? 過左好耐就無啦

原來係減價貨冇得換
雖然有少少離題
不過想問下依家有邊d名牌做緊discount?
想買份聖誕禮物
ON99
古池 大地震
ON99
古池 大地震

季度/年尾分紅幾錢
我做開名牌化妝品但想轉去賣fashion唔知難唔難呢
做過空少當唔當有cs經驗 垃圾大學畢業
仲有做過下銀行pt
識唔識機場間Prada有個姓許既男
邊間對員工最大方?

LVMH group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞