免費online vet consultation在線等

212 回覆
40 Like 5 Dislike
on and off既話可能係敏感喇
留意有冇d咩分泌物咁 保持屋企清潔
都可以買枝眼藥水傍身
其實肥得快既話咪餵少d
腸胃糧都係大廠架喇
有d人鍾意行生肉/凍乾路線
個人唔反對以上任何既選擇
隻隻動物適應既糧都唔同 冇話最好
岩你隻貓食就係好
係屋做到既都係得剃毛 抹下傷口睇下有冇膿個d先
睇圖唔肯定係咪生左粒野
但至少需要清潔傷口同抗生素
有,成日有眼水流出嚟。
透明定黃綠
[url][/url]

[url]四個月幼貓軟便左三日,第一幅圖圈住個度係咪黏液?係咪需要睇醫生?但佢胃口幾好,每日有煲水,動靜好正常[/url]

想問老貓10幾歲背脊無啦啦好痕成日舔毛舐到損晒
之後去咗種菌 無生廯 跟住都係keep住奶奶到損晒,而家要成日戴頭套 食過皮膚益生菌都冇咩用可以點搞?
我隻貓仔5個月大, 前日跑完一輪申曬條脷出來透氣好喘, 琴日朝早又好似無事, 但係去到夜晚開始透氣有痰聲, 摸佢心口氣管位又會有哮喘/漏氣聲, 度佢心跳又正常, 請問通常係咩問題?
透明
新貓入屋?食開咩 有冇轉糧?
比相嚟望下 依度又得tg都得
睇下係唔係淨係跑完先咁
唔跑都咁既話拍條片嚟睇下

依張好初期 依加係好大達
睇醫生打過針 食過藥 好過d 過一排又係咁
佢係狂奶 應該係好痕? 依加一除罩就奶
18歲唐貓女,請問多啲沖涼能否減少皮屑?
又老又肥,最近好似清潔唔到自己,開始有頭皮咁樣嘅白點,梳極都有
7歲哥基狗14kg,琴晚無啦啦拐腳
無人整過佢 抱過佢
末知拐原因(懷疑係因為跳完想撲人整親)
上次整親 有做寵物店既朋友推薦食呢個
VetPlus - Synoquin Medium Breed
食完1星期就無事
想問今次隻狗拐腳 應該照樣食等佢自然好 定
睇獸醫(驚開d藥成份都一樣)
無呀 感覺之前睇果個醫生都流流地
book咗黎緊照x-ray 睇下係咪支氣管炎
以後唔好再俾佢玩到咁癲,要玩就分開幾次抖順曬先再玩,佢可能有天生心臟/氣管問題
去到申脷真係好危險,隨時抖唔到氣就走左
貓公
11年歲
下巴生黑粉刺
佢好鐘意r 損
出曬血
戴套都無用 佢識除
而家好左少少 但係仲有d 傷痕同黑頭粉刺
有無得斷尾?
入左一個半月,兩星期前轉左一次,而家食wellness core
BTW尋日睇左醫生啦
有冇驗到d咩
如果咩都驗唔到既話之後再試應該就係試類固醇
要睇醫生? 有無咩產品有
一直都好肥定近期越嚟越肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞