儲值卡 / 上台資訊區 (35)

838 回覆
10 Like 4 Dislike
你問緊邊張?
想問下如果想長用張sim 卡插落router家用上網,速度接受到20mb 左右,係咪得自由鳥$148 果個plan 符合我需要?好似得佢爆左60GB 全速之後都仲有21MB 用,唔考慮5G 寬頻上網果d,估計用半年至九個月到,唔想簽張兩年既約
SoSIM囉,
$109有120GB。
想問下THREE國際萬能卡 點樣買esim
csl
增值券係增值儲值卡嘅餘額,餘額可以用嚟抵扣所需服務。
國際萬能咭 eSIM 80GB+30GB 365天
數量有限,售完即止
客戶可 whatsapp 52313228 聯絡安排購買事宜
https://www.facebook.com/whatsapp52313228/
我見佢個網站寫$109 120GB 係for 90日,如果我一個月就用哂120 GB,可唔可以手動俾多$109 下個月繼續用?
增值後,有足夠錢就可再開plan
用晒會自動續的,唔駛手動續的。
有冇手腳用過5ber
原來3萬有出esim
一直以為得diy先有
3萬有eSIM好耐了。

仲早過DIY出的。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞