儲值卡 / 上台資訊區 (35)

816 回覆
9 Like 4 Dislike
SoSim
ClubSIM
3hk, 5g, 110g, 158$ 屌唔屌得過
有無人用緊HK MOBILE 年卡
最近上網速度都係勁唔穩定同勁差?

我用緊兩張 兩張都係咁

多數都係0.6-0.8mbps
少數機會4mbps左右
都係放係ipad用 都會咁

印像以前無咁差

巴打想請教下
我宜家係sun mobile台, 但係只係$38養number plan
我可唔可以照買張sosim $33 (50GB)
當雙卡咁用?
定一定要轉台先用到sosim?
both都得 但係你用$38養number嘅用意係咩
果陣無睇到呢個post
求9其簽左一年sun mobile, 最低價plan養number (好似係$38/month)
簽左一年死約
死約已經比哂錢
下年5月先完死約
但係我5月-6月又要用date
所以就搞成咁
大家覺得LuckySim定SoSim收得好啲
真實用家,主卡SOSIM,平板LUCKYSIM,後者較好。
用左大半年都覺得差,好彩副機用
Lucky2 5G 500GB $600 鴨記有得買
鴨記 官網冇的
鴨記竟然有得買eSIM ?
睇漏咗 esim就無了
用sosim既有冇人收到依個?
想問下舊仲張儲值卡過左期, 買新既儲值卡用再實名登記埋。咁舊個張過左期既點樣cancel 實名登記?定佢會識自己取消
村屋收爆 CSL only, 無光纖,有無 CSL prepaid 卡抵玩,
一個月用 500GB . 5G router 要簽 36個月
thx
More
thx 但600Gb 果張要 $899 , 1個月都玩完
鴨記有冇邊啲黑店 定間間都一樣
上到KDDI同SoftBank
3Diy漫遊終於肯改,依家大中華&亞太plan都有包同唔包香港選擇,唔會人係香港已經啟動咗漫遊
上Carousell 買
如果想開張電話卡係工作用
只係打電話同whatsapp 買邊款會啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞