儲值卡 / 上台資訊區 (35)

453 回覆
6 Like 2 Dislike
儲值卡 / 上台資訊區 (35)
https://lih.kg/kDNzJT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

應該要
有無邊張年卡有中港澳+埋台? 一年20-30GB左右
hk mobile
今日再試有VOLTE,未有VOWIFI
clubsim 點樣分別做?
佢login 係用account, 唔係分number
csl hello 就有得逐個分別做

但係clubsim 無得俾你揀邊個number 做實名更新喎
我唔係話你呃人, 不過clubsim 無得俾你揀逐個number 做實名更新
咁如果clubsim 多過一個number 咪死鳩硬
今次實死好多人

睇epc 有人話打上去問, cs 話clubsim 一個acc 做一次實名就夠

實際上clubsim app 同web 都無得分開每個number 做實名
如果真係咁, 應該聽日就好多人出事
聽日留意下epc
VOWi-Fi隔離EPC話iPhone暫時用唔到,但係Android好多都得
valvegb 有volte ?
近期試都係3G ,收唔到3G 會無埋訊號。
MORE MOBILE 本地 200GB/2年卡
可以但要致電佢哋 WhatsApp做,冇得自己喺 App做。

同埋佢哋嘅 VOWIFI同埋 VOLTE 宣傳話有,但我用咁耐都係冇。
我用緊呢張,成日跌落3g
所以年卡現在最抵玩肯定 ValueGB ,要高速有高速,可以自助仲有埋留言信箱。
有留言功能如果係外國 jj 呢個反而係缺點,一個唔小心飛咗去留言就收兩程漫遊收費(一程接聽加一程打出(飛線))
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞