儲值卡 / 上台資訊區 (35)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Lucky2 5G冇MNP,要就
1.ValueGB ($110 40GB+2000Mins/1年)+ Lucky2 5G ($600 500GB/4年) (平均:$20.83/月)
2.More Mobile $899/600GB ($75/月)

但你如果想1張卡過+用咁少就直接上台啦
有5G嘅可以Lucky2 5G 500GB $600/4年
邊度買到lucky2 $600
上網睇最平都$640
咁寫得,你都真係快快手手打上CS或落門市,問清楚加順便通知埋到期後唔再續用啦!!!

唔係一陣要你用多24個月就真係喊都無用了。
岩岩搵左cmhk既cs
主卡cut左, 副卡好快手, 今朝已收到smartone個邊份約同寄緊sim卡
講清楚cut就cut, 唔使自續同額外合約
收左sms話21/7主卡no.會終止服務, 都幾順利
你轉SMT PREPAID 定台?
岩岩搵左cmhk既cs
主卡cut左, 副卡好快手, 今朝已收到smartone個邊份約同寄緊sim卡
講清楚cut就cut, 唔使自續同額外合約
收左sms話21/7主卡no.會終止服務, 都幾順利
你轉SMT PREPAID 定台?

上台
其實而家係咪PREPAID抵玩好多
不嬲都係
當然啦
正常比左飛線費用, 飛左過去之後就唔關原來條線事...
你呢個情況, sosim唔應該扣分鐘
儲值卡唔係咁計 所以漫遊要小心
少少OT

SmarTone、csl、CMHK 及和記電訊不約而同宣佈,於港鐵開展 3.3GHz 及3.5GHz「5G 黃金頻譜」覆蓋,首個可使用的天后站已經啟動服務。

啟動了 3.3GHz 及3.5GHz 頻譜覆蓋後,站內的 5G 網絡容量將會大幅提升,即使於繁忙時間及擠逼環境下使用依然流暢。

繼天后站後,SmarTone、csl、CMHK 及和記電訊會陸續提升 24 個港鐵站的 5G 流動網絡,進行 3.3GHz 及3.5GHz 室內基站鋪設工程。有關會進行升級的車站名單,大家可從以下圖片了解。

真係未試過sosim玩飛線, 亦都冇研究佢啲條款. 真係要睇睇了
桂林街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞