儲值卡 / 上台資訊區 (35)

816 回覆
9 Like 4 Dislike
My sim就黎加價

此組合於2024年6月26日起,由$33 調整至$38 ,現有客戶於此日期後續約時將自動調整為$38。
終於都輪到佢加價了。
第日啲平plan會唔會加吓加吓又去返一舊水
不過佢$88/90日plan冇加價
攜號轉左hk moble, 打電話同收sms 都正常,但係iphone 仲係認返張卡嘅舊號碼,有無人指教🙏🏻
好似無得搞的...
依個係張卡嘅本身號碼,
過一排佢就會自動轉返的了。
熄機開機啊,掹張卡再插啊,都係呢啲啦
試過了
一向自己改
4G高用量2可以加返haha travel sim

$33,30日60GB另加5000分鐘
我想請問有冇巴打試過係so-sim apps用「增值其他so-sim 儲值卡」呢個功能?
咁幫其他so-sim 增值,啲$5,$10coupon會去咗邊個度?
試過edit 完save 完都仲係舊號碼
改唔到的,一向都係要等佢自己去到某年某日自動UPDATE。
入去改完save 埋,一出去都係舊號碼
咪你幫人增值嗰個號碼囉。
ios 話30日後就唔可以再用轉左果號碼
唔關IOS事㗎,你張SIM卡唔鎖你就用得㗎啦。
抽走張舊卡
其實邊個台係觀塘,牛頭角網速好D?

試過csl,3(sosim)都係表面收爆但實則成日load空氣
想問有冇人張lucky卡完全上唔到網?係咁彈話要登入網絡
咁你都係試淨兩個台姐
方法1:將手機電源關閉,然後再啟動
方法2:將SIM卡插入另一部手機,然後再放回原來的手機

自己試過work
都係唔得
最後reset network setting 先攪店
有fd子 3diy 一開始就申請攜號轉台 填曬資料 但係一直收到email繼續填 問cs話要後台確認到資料先寄sim card
點部署
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞