[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌 dbs omni簽左5日 得一次有即刻係omni顯示 其他都無得抽 Fb inbox左問佢幾次都已讀不回

打上cs啦,我嗰次都係打上cs佢補返俾我
想問各位巴絲之前申請dbs張black card批核過程要幾耐
比齊文件又冇confirm我收唔收到

有d 銀行係唔會同你講佢收到你申請 ( 好似係 )

dbs 有得網上check , 不過好似要三至五個工作天之後先會見到審批緊

咁要批幾耐 心急想知得或者唔得

答你唔到喎 , 有人好快好人好慢 , 不過應該唔難掛 , 話哂 dbs black 呢張都係公廁卡黎

利申 : 公廁卡都唔批我

我都驚公廁都冇我份
唔夠年薪

你想儲里數dbs 又唔批既咪試sc am 囉 , 兩大公廁

btw 年薪唔夠問題不大 , 佢做到大學生都申請到就知年薪其實好死

半年前apply過am啦, 已reject
如果dbs都reject就唯有等多幾個月加人工先再試過
想問各位巴絲之前申請dbs張black card批核過程要幾耐

dbs 有得網上check , 不過好似要三至五個工作天之後先會見到審批緊

答你唔到喎 , 有人好快好人好慢 , 不過應該唔難掛 , 話哂 dbs black 呢張都係公廁卡黎

我都驚公廁都冇我份
唔夠年薪

btw 年薪唔夠問題不大 , 佢做到大學生都申請到就知年薪其實好死

竟然

白板仔定part time申請 ?

我都驚公廁都冇我份
唔夠年薪

竟然

上年fg出黎都做咗大半年full time,又有穩定收入
一路用緊讀u張卡囉

我都驚公廁都冇我份
唔夠年薪

竟然

上年fg出黎都做咗大半年full time,又有穩定收入
一路用緊讀u張卡囉

哦 ~~ 明白哂 , 你呢個case 好明顯係唔夠穩定
有無巴打知道近期 AE 響邊到有擺街站呀?

想開番張 CX 卡

唔洗街霸都開到啦....
我都想知
大家申請時 多數係網上直接係bank 申請
定會經fb 小斯果類
食埋推薦人果啲優惠
同埋CX Eilte 果張 點解大家都係食完迎新就等cut
里數都係$6一里
同dbs black world & sc am 一樣
里數都係$6一里

sc am 食飯四數一里喎
里數都係$6一里

但本地簽賬都係$6一里

因為自己未夠年薪申請sc am
諗住申請左cx /black world用住先
人工岩岩review完47k, hsbc autopay
本身用緊白金
另外兩張卡月月找數
係得hsbc有200k loan
想申請多次visa signature 希望會成功
想問下 compass visa學生卡成個禮拜都仲話審批緊 正常嗎
上禮拜六睇tu 明明見到已經check左

應該今個禮拜知結果 , 你星期三左右再上網check下

問多個問題
compass visa嗰時揀迎新揀左要600compassdollar嗰個
應該碌6800食左佢再出black 定係直接出black
有無巴打知道近期 AE 響邊到有擺街站呀?

想開番張 CX 卡

唔洗街霸都開到啦....

想睇下街霸有冇多 d 著數姐

利申:新手

ae街霸最多咪易d申請,邊有額外著數

sc am同dbs black, 似乎sc am較有吸引力?
申請左hsbc plat
電話check今日轉左批核中,要等幾多日先知結果
落分行搞係咪實最快? 近排有冇邊張有街霸擺
落分行搞係咪實最快? 近排有冇邊張有街霸擺

想1個星期出到卡旅行用
里數都係$6一里

但本地簽賬都係$6一里

因為自己未夠年薪申請sc am
諗住申請左cx /black world用住先

重點係要比年費
申請左Sc Asia mile card 人工170k rejected
申請左Sc Asia mile card 人工170k rejected

邊有可能呀? 170K月薪都rejected
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞