[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
拿住張amcx先發現自己生活根本無機會碌

用落又無想像中咁難用啊
超級市場 西餅店 Vango
美心mx 萬寧 屈人寺 百老匯睇戲 出街食飯
呢啲商戶都好貼地架

去美心集團食嘢幾好嘅,有折

用enjoy card都有
拿住張amcx先發現自己生活根本無機會碌

用落又無想像中咁難用啊
超級市場 西餅店 Vango
美心mx 萬寧 屈人寺 百老匯睇戲 出街食飯
呢啲商戶都好貼地架

去美心集團食嘢幾好嘅,有折

用enjoy card都有

Ex sex 7 ly
本身有enjoy卡 咩惠康萬寧美心 加埋夏日cash dollar ,11x回贈已經屌打好多卡
張cx3個月內可能真係簽得一兩萬咋
想問下大新張one+如果經ebanking交學費有無1%回贈?

BTW BOC icard已經無再出大專生卡啦版主

iCard定eye card呀

係wo...柒左
應該係ccb eye card
想問下大新張one+如果經ebanking交學費有無1%回贈?

Enjoy card經ebanking交學費好似無分?

不如你Google下先

不如你Google下先

我google過enjoy card應該無
但one+就無相關資料,打算聼日打去centre問

不如你Google下先

Enjoy 有

不如你Google下先

Enjoy 有

enjoy經ebanking交學費有!?
頂, d信用卡情報網話無..

原來會無獎....
我次次都係DBS$2/3
其他獎未試過

原來會無獎....
其他獎未試過

暫時都未試過多謝參與 但如果食到20元 就好快追番 每日2,3元

原來會無獎....
其他獎未試過

暫時都未試過多謝參與 但如果食到20元 就好快追番 每日2,3元

食左兩日白果

今日抽到20dbs$

fatfat

不如你Google下先

Enjoy 有

enjoy交乜費都有,保險就唔肯定
係冇得換里數冇咩人留意

原來會無獎....
其他獎未試過

食左兩日白果

今日抽到20dbs$

fatfat

我仲傻到一直以爲得DBS$1 2 3
想問下用wewacard簽賬579$,中左單一簽賬7折,想知道個單一簽賬係咪579x0.7定for下一次簽賬?

不如你Google下先

Enjoy 有

enjoy交乜費都有,保險就唔肯定
係冇得換里數冇咩人留意

one+ 如果經 ebanking 就應該冇
如果碌卡 or 網上 (not ebanking) 就應該有
頭先落百佳用埋第三次大新 apple pay 了
希望仲有 quota
其實佢 50000 個 quota
即係 16666 個客
仲要用 apple 機
我估冇咁快爆既
頭先落百佳用埋第三次大新 apple pay 了
希望仲有 quota
其實佢 50000 個 quota
即係 16666 個客
仲要用 apple 機
我估冇咁快爆既

第一日一出 13:00我已經即刻買左野
- BOC
iCard : 每月首$1111.1 指定簽賬類別及網上零售交易 10 倍積分(分開計)

我見到最後寫分開計. 即係每月首1111.1指定簽帳, 同網上零售都各有10倍積分?
咁即係1個月既10x 最多可以拎20000分?
近排有咩迎新抵屌 hsbc/大新?
- BOC
iCard : 每月首$1111.1 指定簽賬類別及網上零售交易 10 倍積分(分開計)

我見到最後寫分開計. 即係每月首1111.1指定簽帳, 同網上零售都各有10倍積分?

- BOC

thanks!!!
近排有咩迎新抵屌 hsbc/大新?

HSBC, CITI CASHBACK, DBS EMINENT
大新個回贈唔算高,除非你用迎新全部簽曬APPLEPAY多1%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞