[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
真心問 唔想比小斯賺
想開信用卡應該點做最多優惠
我見佢地又100coupon又理數咁

你想嘅可以擺低tg,會有巴打搵你

Coupon 就可能無,但里數/回贈多數係迎新,邊個推薦都一樣

條友資料成日都錯,誤導完人就扮晒唔小心打錯、打漏、計錯數

最憎條死人妖

agger

我無深究過佢係男定女,單睇樣同把聲我暫時分唔到

岩先google先知原來係男
仲以為係女tb
好撚噁心男人老狗係咁影隻腳

我都以為係TB 原來係男既 叫自己做小斯已經夠嘔心
真心問 唔想比小斯賺
想開信用卡應該點做最多優惠
我見佢地又100coupon又理數咁

你想嘅可以擺低tg,會有巴打搵你

Coupon 就可能無,但里數/回贈多數係迎新,邊個推薦都一樣

條友資料成日都錯,誤導完人就扮晒唔小心打錯、打漏、計錯數

最憎條死人妖

agger

我無深究過佢係男定女,單睇樣同把聲我暫時分唔到

岩先google先知原來係男
仲以為係女tb
好撚噁心男人老狗係咁影隻腳

我都以為係TB 原來係男既 叫自己做小斯已經夠嘔心

我初初以為佢係女
點知佢係男
都算,佢啲行為成個女人咁
琴日批左CV 申請

一般幾耐收到卡?
琴日批左CV 申請

一般幾耐收到卡?

我諗間間銀行都係兩至三個工作天左右,你預星期二三左右啦
安信張卡真係
冇paywave 冇得android pay
安信張卡真係

APPLE 同 GOOGLE 識安信老鼠咩

PAYWAVE 好多大行都無,更可況安信
安信張卡真係

想問安信卡簽8500就可以拎迎新500蚊.
但係岩岩批左張credit limit得7000.

可唔可以先入1500落張卡, 令credit limit升到 7000+1500=8500.
先再一次過簽8500既單? 因為我會一次過簽8500.
安信張卡真係

可唔可以先入1500落張卡, 令credit limit升到 7000+1500=8500.

聽講呢個方法唔係間間得,打去CS問下好D
安信張卡真係

聽講呢個方法唔係間間得,打去CS問下好D

Thanks!
第一日開始已經以為佢係女
直到佢上電視講自己係男
由把聲同行為外表都好似女仔
想問點申請wewa卡先可以攞到多啲優惠?
已知經moneyhero 多300
另外見巴打玩DBS 抽獎,好似好正咁,想知點玩
想問點申請wewa卡先可以攞到多啲優惠?
已知經moneyhero 多300
另外見巴打玩DBS 抽獎,好似好正咁,想知點玩

Dbs抽獎完左啦
第一日開始已經以為佢係女
直到佢上電視講自己係男
由把聲同行為外表都好似女仔

佢唔講真係以為佢女黎
想問下如果恆生enjoy同匯豐basic個隻信用卡 大家會點揀?
利申 月薪~30k, prefer 現金回贈, 少去旅行
交通銀行批卡又慢又煩

係,網上比人reject過兩次
今次落行申請,個cs行應該無問題,希望得
痴撚線,咁多間銀行得佢一間reject我
想問下如果恆生enjoy同匯豐basic個隻信用卡 大家會點揀?

現金大新one+一定,唔洗揀

現金大新one+一定,唔洗揀

如果2揀1我會揀HSBC
交通銀行批卡又慢又煩

交通銀行批卡又慢又煩

煩係煩在要打電話 confirm,又要打去公司 confirm ......
大佬,個個番工咁得閒坐定定等你 call 咩

我個間大公司無直線,唔會搵到我,唔怪得reject
交通銀行批卡又慢又煩

煩係煩在要打電話 confirm,又要打去公司 confirm ......
大佬,個個番工咁得閒坐定定等你 call 咩

我個間大公司無直線,唔會搵到我,唔怪得reject

我枱面有直線電話都係咁話啦,邊會坐定定等佢打黎

富邦仲要係lunch時間打黎,咁啱我果日無出去食買返去食先聽到佢個電話
純分享 唔知wow左未
原來SC AM 卡個100000里數迎新係新卡出左後第五個月先會過數
各位如果趕住要里數要注意下
sorry 想問下轉緊工係咪最好唔好申請新卡?
利申 一星期後last day, 想申請大新one+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞