[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
因為冇聽匯豐電話 所以佢地reject我申請
打上去cs 佢叫我再申請多次
但咁快又申請多次 佢地又會唔會reject我

你點知呢個係原因呢?聽咗佢電話都可能reject架喎

唔服氣咪過幾日到九月再申請囉,祝你好運

問左cs原因

總之佢打黎幾次話我冇聽到電話就reject我就條氣好唔順
姐係要我係公司就算行開斟杯水或去放水 都都要痴實個電話???
開緊會都要照電話
On99

所以我意思咪係想講會唔會CS 敷衍你囉

佢最後一次打黎係24號 電話錄音答我的申請已於24號被拒絕
好明顯就係呢個原因啦
點解你成日下下疾住哂

我咪話叫你再申請過囉,又無話唔俾你申請

你又驚人地REJECT 又想申請⋯⋯ 其實呢度有好多巴打都俾匯豐REJECT 仲要合哂要求,根本佢REJECT 就唔洗講道理,當然你信佢會專登同你講原因既你可以信

都係果句啦,我祝你好運,如果批既就最好啦,如果唔係下次你聽完佢電話都REJECT 既時候⋯⋯

覺得唔啱聽既可以無視我,GOODLUCK

唔忿氣原因係未判先審
如果話睇哂入息資料唔批 我條氣無咁唔順 會接受
你明未

話時話 申請左唔少卡(8/9張到)
除左東亞打黎暗示叫我改自己做無業 唔好用學生之外 都無印象收過銀行電話對資料

搞笑 最後一日比呢個仲要限今日用

我都中左個獎
但又係最後一日

可能最黎一日全部禮品換既都放出黎

起碼比1,2日人去拎
最尾個日比要即日拎即係玩野

係又一城抽?好可能又一城限定既今日隨時周街抽到
想問下大家點睇DBS CV同citi clear 兩張大學生卡 兩張迎張差唔多(戲飛) 優惠上就dbs多D citi好似主要係戲飛 如果我用黎淘寶係咪CV好D (有compass dollar 好似又有得儲里數) citi clear就直接現金回贈
DBS CV學生會唔會門檻高
無知一問 申請緊hsbc visa signature
要交bank statement 比銀行 我遮住晒個saving戶口既transaction 制係留返出糧個行比佢睇 (其他搵野遮住)銀行調唔係有效文件

請問大家平時申請會唔會遮住其他transaction? 會唔會影響批核

你啲錢要擺匯豐先計,張月結單佢出俾你,佢有咩唔知?

唔係呀師兄 個故仔係我申請hsbc visa standard 咁我唔係佢出量戶 佢要我交statement 之後我俾佢張standard 就del 晒所有既transaction 剩係留返出量個行佢睇
要交bank statement 比銀行 我遮住晒個saving戶口既transaction 制係留返出糧個行比佢睇 (其他搵野遮住)銀行調唔係有效文件

請問大家平時申請會唔會遮住其他transaction? 會唔會影響批核

唔係呀師兄 個故仔係我申請hsbc visa standard 咁我唔係佢出量戶 佢要我交statement 之後我俾佢張standard 就del 晒所有既transaction 剩係留返出量個行佢睇

Visa signature
想知大新張one+大約幾耐會批
唔想心掛掛日日check住

你可以試下既,祝你好運
想知大新張one+大約幾耐會批
唔想心掛掛日日check住

網上APPLY到收卡都好似成三個幾星期
除左渣打張AM 易儲miles 之外,
大家重會用邊張,
自己另外有citi reward 先15分 = 1里
除左渣打張AM 易儲miles 之外,
大家重會用邊張,
自己另外有citi reward 先15分 = 1里

flyer world 都好似唔錯, 但唔夠入息

你可以試下既,祝你好運

岩岩check jor email 佢出左張卡俾我 一開始又要我交晒全部佢睇 我都係貪佢個3.6% 回贈同儲miles 快遮

我都中左個獎
但又係最後一日

起碼比1,2日人去拎

屋企樓下抽

我都中左個獎
但又係最後一日

起碼比1,2日人去拎

屋企樓下抽

咁都抽到又一城既野,定係平時都有人抽中?
我見佢咁寫
逢星期六、日喺又一城玩OMNI CATCH,仲有機會拎走又一城限定大獎$10,000 DBS$ / COMPASS Dollar及一系列又一城商戶獎賞
淘寶既話邊張卡個rate最抵?

我都中左個獎
但又係最後一日

起碼比1,2日人去拎

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/27/213008_84dcb570fa4835ea86a46825716dcfb1.jpg

屋企樓下抽

我見佢咁寫
逢星期六、日喺又一城玩OMNI CATCH,仲有機會拎走又一城限定大獎$10,000 DBS$ / COMPASS Dollar及一系列又一城商戶獎賞

平時都會抽到,只係周末去又一城抽會有額外獎賞

我咁多日加埋先中咗 65DBS$ 13CV$

我都中左個獎
但又係最後一日

起碼比1,2日人去拎

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/27/213008_84dcb570fa4835ea86a46825716dcfb1.jpg

屋企樓下抽

我見佢咁寫

我覺得都算多,我得DBS$54,如果冇中$20或者$10好難過50

起碼比1,2日人去拎

屋企樓下抽

我見佢咁寫

我中得43dbs$

起碼比1,2日人去拎

屋企樓下抽

我見佢咁寫

我中得43dbs$

冇咩機會碌 碌左3次 total6蚊dbs
申請完dbs eminent 拎完迎新
黎緊keep 住個個月有萬幾蚊簽 開張sc am 係咪最好

大家點睇
DBS Eminent Visa Signature 其實有咩用,我申請左一年主要入八達通,又好似唔覺有回贈咁,食野又無咩優惠,平時個個月都用到四五千蚊

起碼比1,2日人去拎

屋企樓下抽

我見佢咁寫

我覺得都算多,我得DBS$54,如果冇中$20或者$10好難過50

日日碌夾埋62
DBS Eminent Visa Signature 其實有咩用,我申請左一年主要入八達通,又好似唔覺有回贈咁,食野又無咩優惠,平時個個月都用到四五千蚊

無用,cut得

你可以試下既,祝你好運

岩岩check jor email 佢出左張卡俾我 一開始又要我交晒全部佢睇 我都係貪佢個3.6% 回贈同儲miles 快遮

唔係send sms 既咩

無用,cut得

點解無用?應該算係好過大新one+?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞