[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

連續5個都唔中
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

連續5個都唔中

6 個
尋日去匯豐開左個戶口,被職員叫揀左個ADVANCE戶口,話一定要申請埋 ADVANCE信用卡, 係咪廢卡黎GA? 好似無迎新推廣既?
諗住黎緊開VS卡, 會唔會因為咁而無左VS卡個迎新GA?

運籌果張基本上同白金一樣,不過獎賞錢多一年期限,好似係無迎新

如果拎咗運籌果張再開vs,應該係食唔到vs既迎新

佢叫得你開運籌,我假定你放入去既錢唔夠600k,你年薪meet到佢vs個要求?

聽日去整個大貓account。如果想申請白金 開咩戶口好

Permier

5000蚊搏一搏啦
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

連續5個都唔中

6 個

幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

連續5個都唔中

6 個

今日抽到gigasport 運動袋
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

連續5個都唔中

6 個

今日抽到gigasport 運動袋

有冇人其實抽中過$10000
因為冇聽匯豐電話 所以佢地reject我申請
打上去cs 佢叫我再申請多次
但咁快又申請多次 佢地又會唔會reject我?

你點知呢個係原因呢?聽咗佢電話都可能reject架喎

唔服氣咪過幾日到九月再申請囉,祝你好運

9月🤔我比佢reject.m幾次 聽日整戶口
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

巴打你又真係慘啲
東亞reject 咗我flyer world申請
都係差少少唔夠240000

東亞 FLYER 算係幾難偷雞果張,對比起公廁 SC AM 同 DBS BLACK

東亞 FLYER 算係幾難偷雞果張,對比起公廁 SC AM 同 DBS BLACK

唯有申請返sc

問左cs原因
幾日無玩
今日一次玩哂

係咪已經派哂啲禮物

巴打你又真係慘啲

好感動,最後一日出晒d雜野,比DBS$我仲好啦

問左cs原因

總之佢打黎幾次話我冇聽到電話就reject我就條氣好唔順
姐係要我係公司就算行開斟杯水或去放水 都都要痴實個電話???
開緊會都要照電話
On99

搞笑 最後一日比呢個仲要限今日用

我都中左個獎
但又係最後一日

可能最黎一日全部禮品換既都放出黎

問左cs原因

姐係要我係公司就算行開斟杯水或去放水 都都要痴實個電話???
開緊會都要照電話
On99

所以我意思咪係想講會唔會CS 敷衍你囉

問左cs原因

開緊會都要照電話
On99

佢最後一次打黎係24號 電話錄音答我的申請已於24號被拒絕
好明顯就係呢個原因啦
點解你成日下下疾住哂

我都中左個獎
但又係最後一日

中左多謝參與
但咁快又申請多次 佢地又會唔會reject我

問左cs原因

開緊會都要照電話
On99

好明顯就係呢個原因啦
點解你成日下下疾住哂

我咪話叫你再申請過囉,又無話唔俾你申請

你又驚人地REJECT 又想申請⋯⋯ 其實呢度有好多巴打都俾匯豐REJECT 仲要合哂要求,根本佢REJECT 就唔洗講道理,當然你信佢會專登同你講原因既你可以信

都係果句啦,我祝你好運,如果批既就最好啦,如果唔係下次你聽完佢電話都REJECT 既時候⋯⋯

覺得唔啱聽既可以無視我,GOODLUCK

我都中左個獎
但又係最後一日

起碼比1,2日人去拎
最尾個日比要即日拎即係玩野

但咁快又申請多次 佢地又會唔會reject我

問左cs原因

開緊會都要照電話
On99

好明顯就係呢個原因啦
點解你成日下下疾住哂

我咪話叫你再申請過囉,又無話唔俾你申請

你又驚人地REJECT 又想申請⋯⋯ 其實呢度有好多巴打都俾匯豐REJECT 仲要合哂要求,根本佢REJECT 就唔洗講道理,當然你信佢會專登同你講原因既你可以信

都係果句啦,我祝你好運,如果批既就最好啦,如果唔係下次你聽完佢電話都REJECT 既時候⋯⋯

覺得唔啱聽既可以無視我,GOODLUCK

唔忿氣原因係未判先審
如果話睇哂入息資料唔批 我條氣無咁唔順 會接受
你明未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞