[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
BEA真係要去分行拎卡

寄黎架喎

佢寄左封信要我去拎 打去問又話保安問題冇得寄
我想問如果係大學生
有冇可能申請到卡多過10000蚊信用額?
定係都係申多幾張?
現有4張卡 共35000額
暫時諗到申one+ , 同埋 wewa
同埋想知boc用戶 申番boc卡會唔會無咁煩?

無可能
金管局規定嚟

發夢張AE 有30k limit,學生

我都聽過 所以想知會唔會仲有其他例外
朝早7點send email 話批左habc 白金
借左私貸TU變左C
夠資格申請citi prestige
但想知道有冇可能成功
借錢前準時找8張卡卡數
借錢後都準時還錢同找卡數
TU 跌左之後好多卡想申請都唔敢
費時搞一輪之後又失敗晒時間

Google過都係可能得,亦可能唔得
唔得既話俾佢查tu 再整低

邊個同你講咩卡要咩TU 先會批 ?

邊個同你講TU C 好低 ?

如果有個人同你一樣申請呢張卡,而TU 比你低但係佢批你唔批,你會唔會去平機會告間銀行 ?

我講左D咩,自己參詳下

TU C 都唔批既話其實A都未必批,TU 唔係唯一批卡既基準
上星期申請左匯豐卡
呢兩日打黎我都冇聽到 以為係廣告電信
打番去又唔通
我使唔使打上hotline問番咩事?
上星期申請左匯豐卡
打番去又唔通

你點知打黎果個係匯豐?
大新1+ 同子華卡有咩分別
係咪簽夠250先回$2.5 簽300都係2.5咁回贈?

大新round up成個月咁計
成個月簽$201回3蚊
上星期申請左匯豐卡
打番去又唔通

你點知打黎果個係匯豐?

https://hkjunkcall.com/?ft=39485301
想問sc asia miles 迎新d miles 幾時送到 係咪半年之內
上星期申請左匯豐卡
打番去又唔通

你點知打黎果個係匯豐?

https://hkjunkcall.com/?ft=39485301

咁講真,我都有用呢D APP,但係我申請左信用卡果排會暫時熄左佢囉
想問sc asia miles 迎新d miles 幾時送到 係咪半年之內

我三月十四號開卡,七月頭收到迎新里數
有無人有KEEP到COMPASS VISA 上期既迎新TERMS?
其實一般黎講1張卡信用額會係幾多到 同埋係睇tu同咩bank決定批幾多
利申: 做緊野
大新1+ 同子華卡有咩分別
係咪簽夠250先回$2.5 簽300都係2.5咁回贈?

大新round up成個月咁計
成個月簽$201回3蚊

唔該你巴打
即係大新用月結單計回贈
星展用每單交易咁計回贈
咁大新好用好多

唔好用學生申請
襯你係做緊野當自己係全職 申請左佢
唔係既話過多幾個月無做野 就無得用番之前D糧單

係 諗住8月一出就去申請 ,

唔好用學生申請

我應該無糧單.. 諗住問銀行拎返月結單
就快要簽cfa
大約七百美金到
邊張迎新最好

諗緊citi rewards 定其他

唔好用學生申請

九月要返學而家仲未申請

唔好用學生申請

九月要返學而家仲未申請

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞