[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
問年費
大貓白金卡打左上去WAIVE 年費
都過左成星期仲未回返比我既
通常要幾耐

我星期六CUT 星期三REFUND

waive
啱啱開咗DBS CV + Eminent
一張當百佳卡,一張1%同渣打行政白金一樣
學生申請左cv 成個幾禮拜前申 上網check又話已經成功批核 但就無通知過我 姐係點?
學生申請左cv 成個幾禮拜前申 上網check又話已經成功批核 但就無通知過我 姐係點?

等收卡

等收卡

希望趕得切8/31前申埋black食$1=DBS$1
hsbc批卡又幾快,學生上星期三申請白金visa,過兩日打左黎叫我upload多樣野,星期一打去話星期六要旅行趕住用,今日已經sd email黎話兩日內會收到卡
hsbc批卡又幾快,學生上星期三申請白金visa,過兩日打左黎叫我upload多樣野,星期一打去話星期六要旅行趕住用,今日已經sd email黎話兩日內會收到卡

學生都批俾你仲想點

公平咩

學生都批俾你仲想點

公平咩

想問HSBC 點樣用e banking 交電話費?
我搵黎搵去有個電子帳單

所有商戶個list 得 10間政府野可以交,無上網,電話公司可以揀

資產申請?
會唔會又出埋啲得$5000信用額嘅咭去撚啲客人
我搵黎搵去有個電子帳單

所有商戶個list 得 10間政府野可以交,無上網,電話公司可以揀

「電訊服務」

到而家都未試過中$20
學生睇中左citi clear student card, dbs cv, 建行eye卡 (貪佢3張都免入息 好似係)
如果主要係book下機票 網上買野 比老母去萬寧屈人寺 應該邊張抵屌D
另外唔太明現金回贈係點 姐係碌$100實收$99 睇完官網都唔係太明
我搵黎搵去有個電子帳單

「電訊服務」

我唔知係咪中bug , 英文版 得10個商鋪名單,無得揀其他

資產申請?
會唔會又出埋啲得$5000信用額嘅咭去撚啲客人

HSBC 批得就唔會呢個數

dbs eminent vs 要求36萬年薪?
24萬想唔試得過
24萬想唔試得過

24萬想唔試得過

platinum好柒
我搵黎搵去有個電子帳單

「電訊服務」

我唔知係咪中bug , 英文版 得10個商鋪名單,無得揀其他

HSBC e-banking 又係舊版好用過新版嘅代表作

App 搞

App 搞

唔該

等我申請咗兩次
24萬想唔試得過

platinum好柒

我試platinum 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞