[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
申請左Sc Asia mile card 人工170k rejected

邊有可能呀? 170K月薪都rejected

年薪170K
AE Gold charge card 有冇話一年look 幾多先可以免年費?
上網買野個exchange rate會唔會仲貴過Hsbc?
學生係分行申請左中銀icard 同銀聯白金 大概幾耐會批同收卡

我果陣等左兩星期
申請左Sc Asia mile card 人工170k rejected

年薪170K

咁人地本身要求係240K嘅
屌 連續2日參與 好撚鬼

年薪170K

想知如果230K左右會唔會得

街霸嘅話通常月入15k就得
想問下子華個張現金回贈係咪每簽一次野就直接99折?

年薪170K

如果上網申請呢?我見上網申請多數有200現金劵,街霸會唔會有?

可能我出糧戶口係渣打既關係,年薪差好多都批咗
上網搵唔到資料
想問下payme dbs 白金卡 有冇現金回饋 定只係可以里數
落分行搞係咪實最快? 近排有冇邊張有街霸擺

想1個星期出到卡旅行用

我自己暫時最快既係citi,五日收卡

Btw 街霸擺既卡你又未必食到迎新果吓係問題,你諗定咩卡未先?

想1個星期出到卡旅行用

Btw 街霸擺既卡你又未必食到迎新果吓係問題,你諗定咩卡未先?

我citi cashback等咗2 weeks都未有 好撚嬲
你rewards?
諗住citi/dbs eminent 但咁睇應該趕唔切

想1個星期出到卡旅行用

我citi cashback等咗2 weeks都未有 好撚嬲
你rewards?
諗住citi/dbs eminent 但咁睇應該趕唔切

我citi cash back 都係5日

年薪170K

月入14k 無戶口都批
DBS Eminent Card 同 大新one + card有咩分別?
邊張銀聯卡有比較好嘅現金回贈?
上網搵唔到資料
想問下payme dbs 白金卡 有冇現金回饋 定只係可以里數

想問下子華個張現金回贈係咪每簽一次野就直接99折?

你簽過$250嘅話,可以當係
大貓又reject白金
大貓又reject白金

I know that feel bro
大貓又reject白金

有左邊張代替佢 已有大新 enjoy卡
唔想再整食屎貓卡
大貓又reject白金

申請左幾耐知結果?
大貓又reject白金

申請左幾耐知結果?

兩星期 收信
大貓又reject白金

有左邊張代替佢 已有大新 enjoy卡
唔想再整食屎貓卡

佢連金卡都唔批俾你 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞