[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
大專生想申請sc am卡 月入萬三四左右 用大專生資產形式出卡定就咁申請交人息證明 邊種容易啲?

咁究竟係學生定在職人仕

有part time

用六萬大法,開戶,報無業

同埋如果你本身有學生身分申請的渣打信用卡,要CUT左先

除左六萬大法 有冇其他方法? 應該冇六萬咁多
大專生想申請sc am卡 月入萬三四左右 用大專生資產形式出卡定就咁申請交人息證明 邊種容易啲?

咁究竟係學生定在職人仕

有part time

用六萬大法,開戶,報無業

同埋如果你本身有學生身分申請的渣打信用卡,要CUT左先

除左六萬大法 有冇其他方法? 應該冇六萬咁多

我無擺錢 , 收入同你差唔多 , 不過出糧戶口響渣打 , 照批

俾你參考下
啱啱收到CV

我想碌11000左右但得10000credit

係咪要去返DBS 既ATM 入多1千先去碌先得?

用銀通都過落去都得
我自己係中銀 當找卡數咁過 dbs好少地方見

通常每一區都有一個位一堆銀行聚埋一齊,無都無計

Btw citi 難搵啲定 dbs 難搵啲

呢個年代個個都pps架啦

唔係太識

我有張恆生,可唔可以過數過去?
啱啱收到CV

我想碌11000左右但得10000credit

係咪要去返DBS 既ATM 入多1千先去碌先得?

用銀通都過落去都得
我自己係中銀 當找卡數咁過 dbs好少地方見

通常每一區都有一個位一堆銀行聚埋一齊,無都無計

Btw citi 難搵啲定 dbs 難搵啲

呢個年代個個都pps架啦

唔係太識

我有張恆生,可唔可以過數過去?

pps 即係繳費鈴 , 你有無pps 戶口 ? 用提款卡響ok 開就得 , 之後去返pps 官網入返你dbs 張卡既戶口 , 入1000落去就得

以前得,衣家唔得

條友 copy 條 terms 果陣係咪冇睇過內容

實體卡回收價高少少,如果指定金額會再高啲

唔係買現金卷個啲唔計消費額嘅咩?

條友 copy 條 terms 果陣係咪冇睇過內容

盲撚左啦
請問各位巴打做三行現金出糧無入息證明 有無方法申請到信用卡? 聽講放舊錢落銀行有機會批到但係我得1皮credit 會唔會好細
網上申請DBS CV 交哂需要既文件 但係都收唔到確認信息(確認你已交upload文件/收到申請) 之後又再apply多一次又係冇 係DBS冇定係要等多幾日
利申:學生第一次申請
請問各位巴打做三行現金出糧無入息證明 有無方法申請到信用卡? 聽講放舊錢落銀行有機會批到但係我得1皮credit 會唔會好細

資產証明起碼最小3-7萬啦
Hsbc 張premier 都好似唔夠VS荀

機會係細啲唔代表無既,最好擺多啲囉
網上申請DBS CV 交哂需要既文件 但係都收唔到確認信息(確認你已交upload文件/收到申請) 之後又再apply多一次又係冇 係DBS冇定係要等多幾日
利申:學生第一次申請

Dbs 唔會有確認收到你申請既sms,但係應該會有email叫你upload文件,upload完都唔會再有聲氣

你想知咩環境就上dbs個網有查詢申請批核情況,不過起碼等兩三日先有記錄

兩張都 keep 得過

vs 主力卡,premier 可以換 avois

sure.

兩張都 keep 得過

可以,premier唯一價值就係借來換avois
fg番工無耐未有糧單 可唔可以用employment contract(有寫人工)做入息證明??
睇緊citi cashback, hsbc plat同埋AE plat (credit), annual salary ard 360k有無得諗

兩張都 keep 得過

可以,premier唯一價值就係借來換avois

無一球

有時候有 promotion upgrade,不妨上左 advance先

upgrade ac 但會唔會出埋張信用卡?
好似係要個張信用卡先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞