[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
尋日去匯豐開左個戶口,被職員叫揀左個ADVANCE戶口,話一定要申請埋 ADVANCE信用卡, 係咪廢卡黎GA? 好似無迎新推廣既?
諗住黎緊開VS卡, 會唔會因為咁而無左VS卡個迎新GA?

運籌果張基本上同白金一樣,不過獎賞錢多一年期限,好似係無迎新

如果拎咗運籌果張再開vs,應該係食唔到vs既迎新

佢叫得你開運籌,我假定你放入去既錢唔夠600k,你年薪meet到佢vs個要求?

聽日去整個大貓account。如果想申請白金 開咩戶口好

Permier

5000蚊搏一搏啦

your face your fate
如果淨係想現金回贈
應該揀大新one+, DBS element定citi bank 既cash back好d呢

如果淨係想現金回贈
應該揀大新one+, DBS element定citi bank 既cash back好d呢

大新round up 一定好過 dbs , 至於大新同citi 比 , 你就要睇自己消費能力 , citi 食肆有2% , 不過回贈要儲夠200蚊先會回贈 大新就無腦自動回贈入返你張卡

sor on9左

有分別咩?

實體卡回收價高少少,如果指定金額會再高啲

通常銀行打黎話同你申請D卡係咪多數都得?
中銀i card 今日收到卡啦
通常銀行打黎話同你申請D卡係咪多數都得?

之前用中銀出糧,試過前後兩次中銀打黎話預先批核咩咩卡俾我,見難得唔洗搞咁多野就申請到麻撚煩既中銀卡咁我就話好,點知過一星期後寄信黎話唔批

Btw 只代表本人經歷,唔代表你都會係咁

搞左將耐?

搞左耐?

搞左耐?

我都想知

實體卡回收價高少少,如果指定金額會再高啲

搞左耐?

我都想知

我都想知

搞左耐?

我都想知

我都想知

我一星期到
最麻煩係要落分行拎卡

搞左耐?

我都想知

我都想知

我一星期到
最麻煩係要落分行拎卡

使唔使排隊,定係有個counter 拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞