[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
如果淨係想現金回贈
應該揀大新one+, DBS element定citi bank 既cash back好d呢

大新round up 一定好過 dbs , 至於大新同citi 比 , 你就要睇自己消費能力 , citi 食肆有2% , 不過回贈要儲夠200蚊先會回贈 大新就無腦自動回贈入返你張卡

唔該巴打
不過呢兩張卡如果用黎上網交學費會會照回贈架?

我無做學生好耐 , 搵其他巴打答你

DBS Citi 繳費冇回贈
大新都應該冇
如果淨係想現金回贈
應該揀大新one+, DBS element定citi bank 既cash back好d呢

大新round up 一定好過 dbs , 至於大新同citi 比 , 你就要睇自己消費能力 , citi 食肆有2% , 不過回贈要儲夠200蚊先會回贈 大新就無腦自動回贈入返你張卡

唔該巴打
不過呢兩張卡如果用黎上網交學費會會照回贈架?

我無做學生好耐 , 搵其他巴打答你

DBS Citi 繳費冇回贈
大新都應該冇

唔該哂巴打
外國親戚送左幾張visa gift card比我,有幾百澳紙,有咩方法可以變返現金
外國親戚送左幾張visa gift card比我,有幾百澳紙,有咩方法可以變返現金

入落PayPal 轉銀行?

Foreign transaction fee幾多%?

入落PayPal 轉銀行?

點樣轉?PayPal冇連銀行
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card
(fresh grad返緊工)

Foreign transaction fee幾多%?

3%
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card

icard 學生都得, 似係你問題
我經MoneyHero申請左張wewa.
係唔係仲有個齊齊share一百萬?即係新申請連迎新應該有 500+最少100 現金回贈?

push~~~~~~~~~~~

今日批卡先有份SHARE
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card

icard 學生都得, 似係你問題

根本就係間銀行垃圾
我經MoneyHero申請左張wewa.
係唔係仲有個齊齊share一百萬?即係新申請連迎新應該有 500+最少100 現金回贈?

push~~~~~~~~~~~

今日批卡先有份SHARE

係8月31之前批都有掛?
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card

你網上申請定去分行搞
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card

你網上申請定去分行搞

上網
呢個年代重要郵寄又唔send SMS或email真係好on9
重要收信先知申請唔到
屌中銀老母
又郵寄又乜乜柒柒
都申請唔到I card

你網上申請定去分行搞

上網
呢個年代重要郵寄又唔send SMS或email真係好on9
重要收信先知申請唔到

無撚錯,電話語音系統由申請到俾佢reject都仍然無申請記錄
https://www.unionpaypremium.com.hk/prestige
銀聯出新品種卡,唔知邊間銀行有出 promotion

定係好似 AE 咁,自己出黑卡?

點高級都係銀聯 都係支那野
俾大新reject咗one+

一畢業搵到工, 簽完約拎去大新就批左

係咪你文件唔齊
申請大貓visa白金,要幾耐先通知?
俾大新reject咗one+

一畢業搵到工, 簽完約拎去大新就批左

係咪你文件唔齊

Me學生

Titanium都唔批?

29號交齊文件,今日收到sms 批左 話三日內寄card

大約一星期後會有sms確認收到申請,之後好快同你講唔批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞