[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?
想問下大新張one+如果經ebanking交學費有無1%回贈?

BTW BOC icard已經無再出大專生卡啦版主

iCard定eye card呀

係wo...柒左
應該係ccb eye card

下我岩岩網上apply完
話要寄學生證 住址證明同身份證副本去佢地到
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?

寄黎架喎
想問下用wewacard簽賬579$,中左單一簽賬7折,想知道個單一簽賬係咪579x0.7定for下一次簽賬?

579 x 0.7
想問下用wewacard簽賬579$,中左單一簽賬7折,想知道個單一簽賬係咪579x0.7定for下一次簽賬?

579 x 0.7

Thanks

同問
啱啱出左boc icard
想問係咪就咁嘟張卡就有10x?
定係要用中銀個電子錢包app先有?
thx

有冇人知?
thx
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

我都仲有dbs dollar 不過係1 2 3 5呢啲
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

同埋以前唔會 Black 買,抽中 CV$
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

頭先中左$3
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

頭先中左$3

我都覺
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?

寄黎架喎

仲有張回條要簽

中銀第一次申請都係要去分行攞卡
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

頭先中左$3

有$3都要還神
Dbs連續兩日多謝參與
懷疑真係派晒錢

原來有巴打都係

頭先中左$3

有$3都要還神

想問下大新張one+如果經ebanking交學費有無1%回贈?

BTW BOC icard已經無再出大專生卡啦版主

iCard定eye card呀

係wo...柒左
應該係ccb eye card

下我岩岩網上apply完
話要寄學生證 住址證明同身份證副本去佢地到

eye card 冇左喇
我本身八月頭申請 佢之後就打電話黎話冇做學生
仲話冇做好耐
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?

寄黎架喎

仲有張回條要簽

係咪申請個時揀左分行拎,我個張都等緊佢寄黎,要我親自拎我實即刻打去cut左佢唔柒要
近排有咩迎新抵屌 hsbc/大新?

citi cash back
東亞銀行Visa Signature14號申請就批左,18號收到email話我們現正為你安排新卡/補發卡,並將於日內發出。正常幾耐會到?會唔會好似上面個巴打咁又要簽回條同落分行拎。利申:第一張東亞卡
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?

寄黎架喎

仲有張回條要簽

係咪申請個時揀左分行拎,我個張都等緊佢寄黎,要我親自拎我實即刻打去cut左佢唔柒要

咪係
屌東亞要自己去攞卡

唔係寄過黎?

寄黎架喎

仲有張回條要簽

咪係

我上網申請都係寄來屋企,原來仲有去分行拎卡喱樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞