[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

學生申請左cv 成個幾禮拜前申 上網check又話已經成功批核 但就無通知過我 姐係點?

我申請左一星期已經收到cv啦喎
hsbc批卡又幾快,學生上星期三申請白金visa,過兩日打左黎叫我upload多樣野,星期一打去話星期六要旅行趕住用,今日已經sd email黎話兩日內會收到卡

學生都批俾你仲想點

公平咩

hsbc批卡又幾快,學生上星期三申請白金visa,過兩日打左黎叫我upload多樣野,星期一打去話星期六要旅行趕住用,今日已經sd email黎話兩日內會收到卡

資產申請?
會唔會又出埋啲得$5000信用額嘅咭去撚啲客人

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

我轉唔番 話已經揀左
12/8 申請CCB
第一次就交齊文件
今日就收到
無通知過我確認批核突然寄黎
但我想問下點樣先知係咪有迎新優惠
有冇人都係一樣就咁收到張卡但無講有冇迎新優惠
但其實睇番個細節
仆街要回夠200先係下一期扣

資產申請?

番part time?
submit左幾多個?
12/8 申請CCB
第一次就交齊文件
今日就收到
但其實睇番個細節

以為CCB係citi cash back
CV 6月5%已回
學生申請左cv 成個幾禮拜前申 上網check又話已經成功批核 但就無通知過我 姐係點?

等收卡

希望趕得切8/31前申埋black食$1=DBS$1

批左就計啦,唔洗等佢張卡黎到吧
12/8 申請CCB
第一次就交齊文件
今日就收到
但其實睇番個細節

學生睇中左citi clear student card, dbs cv, 建行eye卡 (貪佢3張都免入息 好似係)
如果主要係book下機票 網上買野 比老母去萬寧屈人寺 應該邊張抵屌D
另外唔太明現金回贈係點 姐係碌$100實收$99 睇完官網都唔係太明

eye卡冇左學生版
想問下係網上買cx ka以外既機票 (係航空公司官網買)算唔算hsbc既網上購物
12/8 申請CCB
第一次就交齊文件
今日就收到
但其實睇番個細節

打過先
申請citi cash back
12/8
第一次就交齊文件
今日就收到
無通知過我確認批核就寄左張卡黎
但其實睇番個細節
仆街要回夠200先係下一期扣xx

資產申請?

HSBC 批得就唔會呢個數

我試過5000
hsbc
想問下係網上買cx ka以外既機票 (係航空公司官網買)算唔算hsbc既網上購物

你覺得呢

你覺得呢

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

我轉唔番 話已經揀左

咁我下晝打去問下先

App 搞

唔該

等我申請咗兩次

你覺得呢

貪小便宜用左hsbc買emirates
如果係咁hsbc卡買機票同訂酒店都儲唔到幾多里數

最後想問網上買衫用外幣結算當網上軟外幣category?

你覺得呢

貪小便宜用左hsbc買emirates
如果係咁hsbc卡買機票同訂酒店都儲唔到幾多里數

最後想問網上買衫用外幣結算當網上軟外幣category?

唔識回
冇穩定收入 要交幾多個月收入證明先申請要scam?
一個月大概要幾k?

資產申請?

HSBC 批得就唔會呢個數

我試過5000
hsbc

hsbc 好大方喎
學生個陣放1M 批兩張卡都十幾萬
批asset 既1/4 好驚俾人偷卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞