[💳] 信用卡討論區 (14) 唔好再問年費 勿貼ref link

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

On9一問,點解wechat個版面冇信用卡增值?
hsbc 有2張卡的話,可唔可以兩張都登記獎賞錢ga

計人頭唔計卡
唔可以登記2個唔同類
10萬限額都係 所有卡share

明了,即係一個人項下,可以登記好多張卡,但每個種類倍數只能set一樣?

簡單講 登記一張就得
申請cx ae叫我補學生證 補完reject我
好波

唔係填無業架咩

之前好似有巴打講過佢交學生證係批10k limit
會唔會關讀緊Asso / degree問題?

經街站 唔係網上開

上網9填 批左7萬limit

係喎
去街霸填無業得唔得
好波

唔係填無業架咩

經街站 唔係網上開

係喎
去街霸填無業得唔得

可以用學生身份

因為係直接碌卡無得增值

要直接去7仔look卡?
點解我記得之前可以係app增值
好波

唔係填無業架咩

填左年薪300000學生
好波

唔係填無業架咩

經街站 唔係網上開

點鳩填法

因為係直接碌卡無得增值

一向都係入張卡入app比錢,無得top up
好波

唔係填無業架咩

經街站 唔係網上開

係喎
去街霸填無業得唔得

可以用學生身份

唔係話學生1張最多10k咋咩

唔係填無業架咩

經街站 唔係網上開

係喎
去街霸填無業得唔得

可以用學生身份

唔係話學生1張最多10k咋咩

用學生證申請咪批張 10K 畀你
其實如果用dbs m乜撚揀咗dbs$做回贈,咁同black會有咩分別,除咗black換機票定里數會減需求之外
其實如果用dbs m乜撚揀咗dbs$做回贈,咁同black會有咩分別,除咗black換機票定里數會減需求之外

Eminent 換里數收手續費
Black 唔收

因為係直接碌卡無得增值

一向都係入張卡入app比錢,無得top up

記錯自膠
過左成3個星期 hsbc都未收我換哩數d錢 唔通佢waive左我
過左成3個星期 hsbc都未收我換哩數d錢 唔通佢waive左我

唔通用咗獎賞錢扣?

正常,上次我換成個月後先扣我$300
好波

唔係填無業架咩

經街站 唔係網上開

巴打建議你戴番個頭盔

唔通用咗獎賞錢扣?

無得比佢扣啦

正常,上次我換成個月後先扣我$300

做野咁慢
想問問澳門賭場信用卡買籌碼有冇得儲分?
尋日去匯豐開左個戶口,被職員叫揀左個ADVANCE戶口,話一定要申請埋 ADVANCE信用卡, 係咪廢卡黎GA? 好似無迎新推廣既?
諗住黎緊開VS卡, 會唔會因為咁而無左VS卡個迎新GA?

運籌果張基本上同白金一樣,不過獎賞錢多一年期限,好似係無迎新

如果拎咗運籌果張再開vs,應該係食唔到vs既迎新

佢叫得你開運籌,我假定你放入去既錢唔夠600k,你年薪meet到佢vs個要求?

聽日去整個大貓account。如果想申請白金 開咩戶口好

Permier

5000蚊搏一搏啦

如果想簽二萬蚊野開張卡賺迎新,有邊張好
(本身已有 SC am)
想問問澳門賭場信用卡買籌碼有冇得儲分?

唔係張張卡得
重有手續費
賺埋啲分都唔夠你cover手續費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞