[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
摸上手好厚實…咩形容嚟 阿蝦你個人就唔厚實喇,成日水人買d 鳩嘢

痴撚線老母,佢都幾過份岩小朋友既野,角仔又中意車車,車車餐盤就唔買,唔實用,佢用完到時細角都仲可以跟手用架啫
個車車餐盤究竟有乜嘢咁唔實用
煮隻蛋都要多個戇鳩圓形圈,我就覺得好唔實用喇
自撚私到呢
個仔鍾意車
就話啲車車餐盤唔實用
自己就連香港都有得買嘅篩都要買幾個
咁多篩又有幾實用呀
買兩個就叫報復式買,蝦乾啲用字真係笑大人個口
佢兩個仔真係慘,全屋企嘅嘢全部都係靈堂風
男嘅一定要著藍色

裝飯既都要買過個
忍唔住留言
癡線
本身已經有既野買多幾件
啊仔鐘意既就唔實用
大癲老母
個盤用嚟吸引細路食野 又話唔實用
平時煮餸已經靈堂風無色水細路點肯食?
唔怪得大角要咬匙羹啦

繼續無印

幾時先有角仔戰利品睇下

都係靈堂風,唔夠靈堂都唔買
買俾啲仔就900yen 都唔平
不斷買俾自己重複有嘅嘢就貴一貴都抵

蝦乾你不如摺撚埋個IG佢自high算啦
我未做人老母冇母愛犯濫都睇到燥
正常人都唔會用膠樽裝熱水
仲嫌受熱得90度?

雞肋係你嗰腦 唔係個水樽
Akachan大把嘢買,但痴線老母走去繼續買碟
唔好癲啦,啲飯會痴住個舀
咪一樣會掂到張枱
做老母後好鍾意買唔實用嘅嘢俾阿仔
諗起佢見到呢個車車餐盤個開心樣
已經好值得
好想買俾佢
再諗埋用呢個餐盤佢可能食多啲開胃啲
一定會即買
仲要買兩個

但角仔冇
有d 黑人憎…….挑剔系會長
咁佢唔挑剔下自己湊到個仔扁頭同濕疹
佢都真心有撚病 車仔餐盤就嫌唔實際
買兩隻咁嘅靈堂風乞衣碟比兩個仔 900円又嫌貴
自己嗰d量杯 篩 鉸剪就係咁買
自撚私到一個點 點解可以對住自己個仔都咁刻薄
睇到好忟
全世界都知你煮垃圾扮廚娘㗎啦
買一大堆嘢扮專家扮對煮食有要求都夠廢
內容又長氣又無聊
最忟係咁多個post 全部都係圍繞自己
個仔只係幫手打卡證明佢買嘅廢物有用..
我理Q 得你點亂Fing 錢
但你難得見到樣啱個仔嘅嘢,唔買咪算
出story 講嚟JM9
點解可以咁無腦,言行咁令人反感
俾人狙擊狙幾年都無變過
真係痴線
日本先有嘅野唔買 買hk都買到嘅
sogo都有啦 唔痴飯粒又平又好用
佢會唔會去u記買成堆衫返嚟 又話平幾多咁?
我隻狗食飯個兜都靚過佢呢D
量杯 篩 真係唔會去旅行買
人去akachan 佢去akachan
佢可以買兩隻靈堂風碟出返黎
amazed
其實有咩人會裝完飯放係枱面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞