[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
完全開錯則
點解門係窗個邊唔係近走廊個邊
極簡就唔好整射燈啦

同蝦教授同一個腦

我地阿角無論做啲咩都會累倒蝦媽
扮乜慈母,都已經有同學家長踢爆係姐姐接大角返學放學
難得帶佢出去玩一次先有得影相姐,平日最緊要就係me time
借書續期呢啲小事又講到好攰咁
咁唔怪得蝦乾唔搵份工啦,做少少野都累掛,都無人敢請
啱啱睇完酸黃個po過嚟
2條友都係一撚樣
做少少嘢就話攰
借幾本書都攰
係咪有咩病
大角剩係可以去呢啲免費既地方
深水埗圖書館 同上面個遊樂場
同埋點解佢覺得好多人care佢出現?
第一句點解成日消失咗?真係睇到R晒頭
大佬你係兩個細路老母 正常緊係忙嫁啦
長期冇蛋白質落肚係易攰啲
個頭係咪又係阿媽剪完美展露出牙行個頭到底有幾平
小朋友出去剪大貴
佢由BE時期已經成日喊累
本身係易累體質
為什麼我的頭起角
為什麼我的手有濕疹
睇完牙蝦影車車啲相 反而想買返個 對佢其他啲靈堂風殯儀用品一啲興趣都冇蝦蝦真係傑出人士,完成警告到啲新手阿爸阿媽,「唔想小朋友變到大角咁頭都凹埋,就咪學呀蝦,做啲完全相反嘅嘢就得」
話時話佢之前話讀嗰個咩心理治療,係咪完咗個人設㗎喇?
唔係學催眠咩?
買啦買啦
但真係唔好寄倉
疫情後機場唔夠人手 感覺粗魯好多
整爛真係喊3聲
之前喺donki見過類似既車餐盤
我都買咗個俾個仔佢勁開心
同大角差不多年紀,最鍾意車
蝦乾話唔實用,其實係冇個仔心啫,佢自己d野都唔得幾有用
今日蔡繼有open day阿蝦唔去?
定係恃住老公係男拔old boys收硬

教人借咩童書 笑死
就算喺神枱跌落黎咁耐都仲係咁鐘意專家上身
日日食咁多澱粉 唔累就假
好老實講 日本咁多酒店 出站行12分鐘 真係好少見

一係就偷偷聲,一係就加痴聲

好難聽呀,好好地講句「share左啲比仔仔飲,佢都話好味」咁唔得架咩

同自己個仔咁見外
蝦日本trip 既story 好悶,買d 野完全唔吸引,同埋點解可以唔行outlet , 掉底老公湊仔自己瘋狂shopping 是常識吧
我反而係覺得佢平時生活太無聊去完差唔多成個月仲講緊個trip
同埋佢真係去得少旅行
識有啲媽媽都係疫情期間生仔 舊年一開關就已經會去日本啦 佢好似而家先帶個仔第一次去日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞