[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
仲有隻監獄羹用左一次就辣到嘴
可能打完一次卡就唔見左
野餐vlog特登剪埋好姊妹講 點樣餵BB先係正確 (呢句係姑娘教佢)
當年嘅伴娘而家都要大巴大巴咁車落蝦乾塊臉
好似冇見到141個like 睇嚟好多人都睇唔過眼,呢個癡撚線老母 好撚自私自利
呢單野 應該係佢最近俾人鬧得最多既事蹟
痴線
第時兩兄弟會唔會話成人尿片唔實用唔買比蝦乾
睇吓就算架?
佢係好誇張 隔幾個月就買煲
真係用“病態”嚟形容,裝備撚都未可以準確描述蝦乾嘅買煲癮

其實一個靚煲,真係用好多年都無問題囉~
廚具的確會有損耗,但正常用唔會幾個月就壞囉~

而且真係廚藝高超嘅人,幾件架餐就煮到一枱好餸!唔會賴煲賴鑊賴煎pan囉
啱啱睇到sona story
熊大去完日本買咗兩件mezzo piano俾Lea

成萬二yen一件
反觀我蝦去西松屋都就住買
仲偏心細佬 車車餐盤都話唔實用 要個仔跟佢靈堂風
唔係話畀物質個小朋友就係錫 但至少人地唔係闊佬自己孤寒個女
牙蝦你收皮唔係冇原因嫁
唔好賴角仔陀衰家 係你自己自作孽 明未呀
唔買唔緊要
但佢成個trip都係闊佬自己孤寒大角
睇吓個仔大個點對返佢
佢老公其實係咪冇興趣?
除咗打機之外
次次去旅行都係陪吓蝦姐癲

蝦姐成個trip當老公死嘅
淨係顧住自己買嘢
同埋買啲自己鍾意嘅嘢比個仔
咁個老公呢?

Btw唔見有任何坐飛機住酒店食好嘢嘅相
想知佢個旅程係咪好寒酸唔見得人
因為以蝦性格 一家人享受嘅嘢,佢一定唔捨得
蝦姐依家0收入,個trip九成都係盲明找數盲明咁抵得諗貼錢飛去日本做阿四啊?
蝦乾不嬲喺食方面都好慳家
見佢返左黎都淨係post左一堆架餐嘅相就知道嗰堆野已經係最見得人

日本既相應該完哂,應該窮食唔見得人
寫俾細佬嘅字句偏心到

以前大角得啲屎色靈堂風蛋糕
字裏行間都睇得出下蝦乾好偏心
大角好慘
好耐冇留言
但蝦乾真係偏心偏到出面
睇到好嬲
好心蝦乾係整蛋糕既話就整朱古力或者鮮果啦,椰子斑蘭味邊有小朋友鍾意食?跟住就係滿足佢自己 垃圾
睇到佢咁偏心都覺得唔舒服
好擔心大角心理唔平衡
好似真係無見過話大角令佢開心嘅說話
做嘅嘢 打嘅字都真係明顯好偏心
打字都咁偏心
現實中真係唔敢想像
陀著大角個時佢埋淘寶餐具搞到佢收皮
一定覺得佢唔好腳頭 又唔可愛佢做唔到老母kol
又濕疹難湊
大角冇令佢開心過
但都係同一修腸出 偏心到出哂面
好撚仆街
大角好慘
印象中好似冇自製過蛋糕比佢

原來仲有幫襯令佢收皮既淘寶

仲以為又用咩日本空運模具咁巴閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞