[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
奧運校 上午班
又諗起當年佢介紹啲淘寶貨又係要括住(已下架)
啱呀~
佢個間話晒都係出名嘅私立幼稚園
啲家長都不乏中產有要求嘅人士
我唔覺得啲家長會俾小朋友食啲來歷不明嘅手工食物囉~

除非係識得嘅相熟家長先可能俾小小面
否則,應該都唔會食。

所以蝦乾話整俾同學仔,有啲假囉~
上次日本旅行唔知有冇手信仔比角仔買番去送比同學仔呢
極度懷疑蝦乾講ge‘’好多人‘’
其實係我地呢個群ge人 而唔係有人dm佢問
蝦乾可能當左我地係佢粉絲
黑粉
幻想我地係佢嘅忠實粉絲
因為冇其他好嘢食 所以屎都要食姐
咩麵包愛好者講出嚟都覺得柒
仲要請其他小朋友食 個樣咁衰會唔會搞到角仔被排擠
根本我哋係佢忠實黑粉 唔係仲邊有人留意佢
cls一朝早食3-4個麵包,唔好話小朋友,
大人食4個包都屌9佢玩命啦,仲出post自爆
#849話有飯衣,嘢食跌咗可以執返 (嚟食?)
呢度就話你知件飯衣無用
其實就算有飯衣,我都覺得好污糟,唔想佢哋執返嚟食

我見我親戚啲小朋友都會玩下食物
但唔係咁玩法,最多都係張枱有少少食物
其實蝦乾係咪實施緊放縱細佬政策?
大角就行軍訓政策
一家四口加姐姐
一條魚分三餐
佢散水餅係戚風蛋糕就知佢對自己真係好有自信
可能佢諗緊新嘅人設係創新嘅育兒方法
無可能會有啦
大角自己都未必有D咩買到返香港
車車餐盤都唔比用
蝦乾點會捨得買手信比個仔既同學
無上水一排
估唔到蝦乾愈黎愈癲
對仔平時無野食
你係咁喂包佢地食
佢地咪淨係識食包囉
扮哂咩野麵包愛好者姐講出黎都柒
唔通餓起上黎咩都唔食咩
再係咁落去佢對仔可以提早做素食者
反正蝦乾煮親都係微量肉 無味無道無色
小朋友真係食到咁多個咩
見佢影出黎既包都係大大個
大人食一兩個都應該濟吧?
食唔到,所以微量肉就夠餵全家
角仔大個一定清朝人咁身型
你淨係得整包比兩個仔食
都吹到係麵包愛好者?
你估個個都似你淨係食碳水咩
唔好害咗兩個仔喇
點會有丫
蝦乾送人嘅禮物得麵包同label,唔會有第三樣架喇
最怕係入面有啲致敏食材 點知你點處理d食物
一陣食到入醫院就唔好
老老實實 班蘭味 大人都唔係個個都鍾意 送比小朋友 轉個頭送去垃圾桶啦
就算個仔真係如佢講好鍾意食
你都唔係狂塞佢食架
要營養均衡架嘛
佢完佢呢兩日啲story應該收到都直接掉
成雪櫃都生肉
極懷疑紅色背心袋條魚隔離就係麵團
有冇同學仔家長係見過佢真人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞