[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

點解搭飛機係要買依啲野,你話買啲日本風、日式圖案既我都仲理解到

坐飛機買玻璃、不銹鋼野番香港

睇黎成個喼都係架餐等蝦po story反駁下,會唔會有野係買比角仔玩/番學用
呢個直頭要send 比蝦乾睇
好無聊 把較剪有咩咁靚
快啲講下去左咩景點啦
CLS一隻匙羹到底要出幾多個po
係咪又準備要開團購定拎出嚟抽獎啊?
大角啲濕疹 塊面乾 真係慘
P啲唇膏上去係咩玩法
已經落左filter架啦,你睇下大角個嘴唇 啲唇色p到冇左
跟住又唔成團出黎道歉
屌你明知個匙羹食熱野會辣到個嘴你都推薦&比個仔用
洗唔乾淨你就驚
會整傷個仔你就唔驚
我諗正常老母都係最驚整親個仔掛

同埋一個匙羹點樣可以洗唔乾淨
同埋大仔仲可以咬爛個匙羹

蝦乾表達能力真係世界級
推薦完叫人買
轉個頭就話自己無買/其他仲攞命缺點
聽佢講真係死得人多
大角終於有得去旅行出去走下
其實真係冇乜聽人講會俾不銹鋼餐具小朋友用
仲要食熱食
我大人食熱食都驚辣親啦

平時係香港仲買唔夠咩
去旅行又係買呢啲 , 臭蝦你人生真係好枯燥
平時無睇實個仔, 點會容許個仔咬匙羹?
先唔講匙羹爛, 個仔啲寶貴牙齒會生得唔靚
如果有突發時咬住匙羹好危險
咬匙羹呢啲壞習慣要改啦
再講, 不銹鋼洗花咗都會積存細菌
佢只係無咁易爛㩒用啲
我自己個仔,朋友d仔女,都未試過咬爛匙羹
除非佢當匙羹係牙膠啦
但角仔咁大個又出晒牙點會牙痕
呢d真心要教,完全係壞習慣嚟
屌呢碗咁嘅野睇見就唔開胃
係咪就係用佢係日本買嘅pyrex量杯倒啲水喉水落個AMAZON買嘅GEO煲度
然後煮咗碗咁嘅麵出嚟
想問佢係咪有病呀煮碗咁嘅野就求其去日本城買個煲算啦
仲以為你煮乜撚野要咁多架餐條女真係痴撚線
肯撚定個大仔第一次用嘅時候熱親啦
唔係點會隔咗咁多個story先講
兒童餐具咁多安全選擇佢唔揀
用個爛理由揀款易辣親嘅餐具比個仔
真係覺得佢想靠害
大角都好大個
仲咬爛匙羹
有一刻以為臭蝦係講細角咬匙羹
但個羹size 對細角嚟講太大再睇埋啲相...
可能大角對住臭蝦好焦慮緊張,所以有呢啲舉動出現
吓 隻羹比佢個仔食雪糕用㗎?!
真心想知有咩人會用同一把鉸剪
攞去剪完信封跟住攞去剪蟹再攞去剪植物
咁撚污糟
佢話萬用啫,有邊次買完返嚟真係物盡其用?
分分鐘買咗十把返嚟只為貼label
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞