[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
依加發現佢手臂粗到就黎打得死人

肥腫難分
我見到個timer真係大聲「吓!」咗出嚟
唔係講笑
我見到個timer真係大聲「吓!」咗出嚟
唔係講笑

我以為自己入錯咗舊post

就算一直重覆買,都唔需要重覆貼㗎,佢生活真係枯燥
屋企已經有鐘要個timer睇時間既意義係邊
而且一個鐘淨係可以做一樣野
佢愛牌無印個timer有埋時間仲有得較display mode
想個時間大啲又得 想個計時大啲又得
睇到佢講 ikea 個 story
我心諗佢有幾耐未出過城?發現新大陸咁
Ikea不嬲都係自助服務啦
佢真係有病
垃圾timer就可以買咁多個
車仔餐盤就冇得買
有病就睇醫生啦臭蝦
每次睇佢story都覺得寒酸程度拍得住Steven雯雯夫婦
“原來鴨屎林香檸咁好飲”,真係啱哂阿蝦 佢平時煮餸油都唔落多滴,依d元素表野飲當然啱佢口味
IKEA個story我覺得流流地
如果佢地第一次食,點知人地係自助定會比埋餐具。
拎托盤去櫃檯揀嘢食,都見過有人會以為職會比餐具,係姐姐示意返自助區拎。

一個幾歲兒童點會有自覺要自己拎?
更何況呀角一直

呀蝦個ig 用嚟FF …我覺得好可悲

好撚核突
引證左「物以類聚人以群分」呢句說話

仲有邊個師奶日常係可以成日煲劇
終於搵到佢成打成打咁印嘅【親簽label】用咗喺邊

Btw成個mon都係手指模好唔治癒囉XD
同埋佢張臺咪對住個電視,做咩仲要開電腦睇,盲明又掛住打機唔畀你煲劇啊?

Alice label
柒到搵窿捐
特登買部mac book 黎睇劇
啲餃子皮特登開個碟裝再包
佢個人生都幾撚多餘
要強調佢有洗碗機所以可以一次用晒全屋嘅碟都仲得
肥黎講 有排都比唔上酸 放過佢啦
證明盲明都真係幾疊水

同細仔就咁close影相

睇黎好快就會左手拎麵包 右手拎飯團既碳水餐
細佬係咪都開始扁頭
臭蝦有無話過大角好抵錫
啲毛好疏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞