[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅前滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL-116

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
佢隻手真係好核突🤢
整開野食黎講指甲都好長下 一係就戴手套
佢隻戒指永世都唔會除架連煮食做家務都唔除cls
佢老公視覺就係一個手指肥到勒住隻戒指嘅c奶,着住件wear晒嘅睡衣整巨量包 。係盲明最proud of嘅kol蝦呀
上次有絲打話female photographer 影相仲有自己個影係度,所以佢咪搵盲明影囉
不過佢啲包造型同收口都咁肉酸,建議佢唔好post出嚟獻世
可能曾經係嘅,可惜依家最多只係一個attention seeking的過氣kol師奶
住香港真係少聽買一個禮拜餸
又唔會平啲又唔新鮮又要預時間解凍勁痳煩
懶少少 去超市買啲冰鮮肉 但間唔中買,都好聽過佢一買買一星期嘅新鮮肉,然後雪到變冰鮮
成件事好on9,買新鮮肉就係for即刻煮,但佢係買嚟做冰鮮

啲外型好唔一致,好唔療癒

啲心心直頭可以用柒黎形容
屎黎嫁咁既樣既
個仔會唔會冇朋友?細佬仔正常都係分享啲零食,黎到蝦家,分享嘅只有麵包
吓 下面個盤焗好㗎喇?好似俾人打扁咗咁
咁核突都有勇氣送比人
無錯....handmade真係收完都直接掉,
食完肚痛都唔知點搞
正常焗完表面會變啡色
可能佢個麵團喺雪櫃雪咗幾日先用
好快再專家上身教大家雪麵團
處理完生肉嘅枱
唔知佢有冇清潔乾淨
屋企人就要食乾包,自己就食出面嘅包,咁黑心都有
自己就食街買嘅正常嘅包
個仔(+imaginary同學)就食佢整嘅少料0賣相屎包
自私人設果然不倒
唔係想話歧視佢,但你覺得自己整包叻自己食算啦
我覺得好多家長都唔會比佢小朋友食不明來歷既食物,
點知你整既過程係點

而且咁多野可以整比小朋友食,
有必要餐餐食包咩?唉睇到屌佢都哂氣
講到個仔真係欣賞佢啲狗屎包咁
佢哋都無得揀
佢成日咁多幻想得唔得㗎,幻想個仔欣賞佢煮嘅嘢,兩個仔又天才咁
同校家長冇人見過蝦乾真人??
太震驚吧
就算蝦好少接仔返放學
但幼稚園唔係好多親子活動架咩?旅行,運動會,聖誕party….
佢竟然從來冇出現過?
咁佢讀咩分校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞