[第三季][RPG][冒險]亞特蘭蒂斯戰記

999 回覆
77 Like 3 Dislike
到底無名同練武場大叔又會有咩特別勁嘅表演
睇黎要重睇外傳了

M底ge一字一句都好重要

根本就唔係外傳
係第三季既序
M底仲未識分呢d 野
序 結局 後記
要幾時先識分

叫外傳冇咩問題
新世界根本第二隻game來的,班寵寵寵千二個初來報到的新手就走去同班老手玩pvp

熟練度增加的速度係人人一樣定睇天份?
第一二季最常出現是用幾多幾多力量點數才可破壞/使用物件,莉莉奈應該唔夠力量點去完成拉弓的動作,燒疲勞度彌補相差值?

第一季拿四城打魔王,第二季魔王打四城,第三季目標係咩?
新世界根本第二隻game來的,班寵寵寵千二個初來報到的新手就走去同班老手玩pvp

熟練度增加的速度係人人一樣定睇天份?
第一二季最常出現是用幾多幾多力量點數才可破壞/使用物件,莉莉奈應該唔夠力量點去完成拉弓的動作,燒疲勞度彌補相差值?

第一季拿四城打魔王,第二季魔王打四城,第三季目標係咩?

四城打返魔王轉頭
去返尼菲特果面既劇情先講
puah
文呢
屌好掛住有文睇既時光

btw 邊睇邊覆

「等等,我第一次見你,怎可能———」松美手舞足蹈解釋。

手舞足蹈完全錯哂語境喎~起碼都係手忙腳亂/指手劃腳
我覺得lily奈好乞人憎
你仲要話佢係主要角色
屌好掛住有文睇既時光

btw 邊睇邊覆

係啵 唔講唔覺用錯字
屌好掛住有文睇既時光

btw 邊睇邊覆

係啵 唔講唔覺用錯字

可唔可以係咁耳加返5萬字
屌好掛住有文睇既時光

btw 邊睇邊覆

係啵 唔講唔覺用錯字

我以為佢扮傻仔掩飾
名︰艾倫.克格魯(德國人)
年齡:32
職︰弓箭手/狙擊手/狩魔人
性格︰有著傳統德國人ge嚴謹同認真,由於經歷多所以睇透左好多事,對自己ge民族有著絕對ge忠誠,願意為德意志獻出一切。
斬子彈不是夢 歡迎來到SAO
其實火良野同啲武士差幾遠
講到新世界啲屬好似好誇張咁,但係又同可以打嬴武士嘅克蘇魯打到咁耐
同埋克蘇魯究竟有冇練過,定只係屈屬
你仲要話佢係主要角色

或者只係咁啱月事到,燥底咗啲啫

BTW,M底完全無視咗我當初投角嘅性格設定
你仲要話佢係主要角色

或者只係咁啱月事到,燥底咗啲啫

BTW,M底完全無視咗我當初投角嘅性格設定

記得你投個陣佢無咁乞人憎

sorry c打但好討厭佢
文呢
文呢屌
休息咗咁耐
一日三更係基本啦
文呢屌
休息咗咁耐
一日三更係基本啦

3更
咁睇少我bb
以前的M底,第一章最尾一更咁少應該同知道女鬼係蜜塔琳嗰更一齊爆埋,之後話屌晒你地爆左X千字。昨日第一更已經寫緊第二章。M底快點上力跟翻以前個節奏阿
以前的M底,第一章最尾一更咁少應該同知道女鬼係蜜塔琳嗰更一齊爆埋,之後話屌晒你地爆左X千字。昨日第一更已經寫緊第二章。M底快點上力跟翻以前個節奏阿

好多野顧

好多野顧

好多野顧

快啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞