[第三季][RPG][冒險]亞特蘭蒂斯戰記

999 回覆
77 Like 3 Dislike
已經一日三千左右

得三千

得3千都敢講出黎
唔怕比人笑架?

人唔笑狗都吠,篇文入面仲要有bug
已經一日三千左右

得三千

得3千都敢講出黎
唔怕比人笑架?

手快改少左
舊世界(姆大陸)=現實一日

新世界(亞特蘭蒂斯)5日= 舊世界1日

睇咗咁耐文,已經識得自動改正
都係寫左遊戲一日等於現實五日
無屈你啦呢鋪

改少左,今日幫friend上嚟我屋企開P,我一路煮蟹一路出文

下一版改正,洗碗先 唉...次次開完P都要我洗返

I know that feel bro
已經一日三千左右

得三千

得3千都敢講出黎
唔怕比人笑架?

手快改少左

依家姐係 hea 鳩我地啦
字數少咗 bug 又多咗
懲罰你今日出五千
已經一日三千左右

得三千

得3千都敢講出黎
唔怕比人笑架?

手快改少左

依家姐係 hea 鳩我地啦
字數少咗 bug 又多咗
懲罰你今日出五千

BUG冇多左,係唔記得左改.

今季正嘢呀
第三季慢慢用劇情同對話解釋新系統

打杖前先收集情報,卡斯特看來變了情報販子的頭頭,俾六口殺了又可以這麼快去到新世界,是有護心石復活還是他那組織探索的能力強到能彌補角色能力點的不足?
留名

打杖前先收集情報,卡斯特看來變了情報販子的頭頭,俾六口殺了又可以這麼快去到新世界,是有護心石復活還是他那組織探索的能力強到能彌補角色能力點的不足?

I am back!!!
殺了一個卡斯特,還有千千萬萬個卡斯特
農夫深呼吸一口氣,大手一脫────只是老農夫樣,但耳環的顏色清晰可見。

紅藍白的橫間………難道是──────」夜木電光石火間認出耳環的‘圖案’。

啵滋~~~~~~~~~~

「…………………」涼子肚皮一濕,兩柄短劍從後刺穿她的身體,臉頰瞬間變白。

「涼子!!!!!!!!」夜木箭步搶到她身旁。

一枝無聲的平箭從遠方射來,貫穿他的咽喉。

夜木頸上掛箭,眼冒金星,依然奮力站起來。

5名戴着耳環的黑衣人從田裡冒出,風衣內透出武器的寒光。

嚓,嚓嚓嚓嚓嚓嚓嚓嚓———————————————
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

地上只剩下一泊鮮血。

農夫淡然一笑,戴回草斗帽,挑起菜籃繼續前進。

「跟卡斯特報告,他們正向‘內陸’推進。」農夫跟黑衣人說。

黑衣眾默默點頭,在田裡引火燒毀兩名‘風哨子’的屍體,然後隨風消失…………

=============================
第一章-鬼娃森林的女巫

俄羅斯國旗係紅藍白的橫間
俄妹,魔女同卡斯特返嚟復仇了
話說玩家巴真係同行,我下星期開大會。得返今日得閒
正呀

m底

其實有啲怪
柑柑開完餐廳,多多連任務都解埋
火良野好似先第一次見咁

其實有啲怪
火良野好似先第一次見咁

武士唔打劇情,只係守城同修練。尼菲特同安多莉亞連八湖獨島係乜水都唔知
下一篇會再仔細啲
話說玩家巴真係同行,我下星期開大會。得返今日得閒

出教擔未

其實有啲怪
火良野好似先第一次見咁

武士唔打劇情,只係守城同修練。尼菲特同安多莉亞連八湖獨島係乜水都唔知

但唔係話要蒼蒹放行先俾佢地出去咩?
佢地咁快獲取咗信任仲出埋去
然後火良野仲係 on9 仔咁
好難得見到巴打打咁大段口語

其實好細段,咁細段的原因主主要是樓豬出文量唔夠冇咩好討論住

其實有啲怪
火良野好似先第一次見咁

境內ok,境外要放行

其實有啲怪
火良野好似先第一次見咁

境內ok,境外要放行

信就一定信,因為班武士帶佢地嚟新世界。問題係比唔比佢地出去送死。
柑柑只係開餐廳,離紅櫻要塞唔算太遠,唔會亂打人。
正好吸引好多NPC聚集,放便風哨子收風。
我隻角唔見咗

巴打第一季投到第三季都未有得出

其實有啲怪
火良野好似先第一次見咁

境內ok,境外要放行

信就一定信,因為班武士帶佢地嚟新世界。問題係比唔比佢地出去送死。
柑柑只係開餐廳,離紅櫻要塞唔算太遠,唔會亂打人。
正好吸引好多NPC聚集,放便風哨子收風。

等我仲以為蒼蒹想溝女先肯比尼菲特,柑柑同多多出去
火良野呢d男角就全部地獄式訓練
我隻角唔見咗

巴打第一季投到第三季都未有得出

唔係唔見左,仲有十幾個角未出現,遲下整個名表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞